TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CİMER devlet ve millet arasında güçlü bir köprü

İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından, 18-19 Ocak 2023 tarihlerinde İzmir’de yürütülen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) faaliyetlerine yönelik Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2023 12:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CİMER devlet ve millet arasında güçlü bir köprü

İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından, 18-19 Ocak 2023 tarihlerinde İzmir’de yürütülen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) faaliyetlerine yönelik Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlenmiştir.

İl genelindeki kamu kurumları, kaymakamlıklar ve belediyelerde çalışmakta olan CİMER görevlilerine hitaben iki gün boyunca düzenlenen seminerlere toplamda iki yüzü aşkın personel katılmıştır.

İletişim Başkanlığı faaliyetleri ve CİMER Kapısı işleyişine yönelik açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Cengiz Kutlu Yüksel, CİMER faaliyetlerini yerine getirirken kamu kurumlarının ve tüm kuruluşların; başvuru sahibini etkin, süratli, şeffaf bir şekilde ve doğru bilgilerle aydınlatması gerektiğine işaret etmiş ve CİMER’i devlet ve millet arasında güçlü bir iletişim köprüsü olarak gördüklerini belirtmiştir.

Toplantılarda genel olarak CİMER Yönetmeliği çerçevesinde usul ve esaslar aktarılmış, gerçek ve tüzel kişiler tarafından kurum ve kuruluşlara CİMER aracılığıyla yapılan başvuruların değerlendirme ve cevaplandırma süreçlerine yönelik işleyişler değerlendirilmiş, yaşanan aksaklıklar ve kurumların sorumlulukları konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.