TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cihan, kendisine verilen öldürme emrini yerine getirecek mi? İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Selma Ergeç, Yasemin Baştan gibi usta oyuncuların yer aldığı ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan İnci Taneleri dizisinin heyecan dolu 13. bölüm fragmanı nihayet izleyicilerle buluştu. Fragman, izleyicileri merak içinde bırakırken, yeni bölümde neler yaşanacağı meak konusu. Peki İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 10:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cihan, kendisine verilen öldürme emrini yerine getirecek mi? İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

BKM imzası taşıyan ve 25 Ocak 2024 tarihinde izleyiciyle buluşan İnci Taneleri dizisi, son dönemin en dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan dizi, hapisten çıkan Azem'in çocuklarını bulma çabalarını ve yaşadığı sıra dışı olayları merkezine alıyor. Azem'in yolu, Dilber ile kesişince işler beklenmedik bir hal alıyor. Son bölümüyle büyük ilgi gören dizi, yeni fragmanıyla da heyecanı arttırıyor. Peki İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azem, Dilber'den uzaklaştıkça Piraye'nin ailesine daha da yaklaşıyor. Cihan, kendisine verilen öldürme emri karşısında büyük bir şok yaşıyor. Bu sırada bir araç, Azem'i takip etmektedir. Takip eden aracın içindeki kadın, Azem'in kızı olabilir mi? İnci Taneleri, yeni bölümleriyle perşembe akşamları saat 20.00'de Kanal D'de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azem, Dilber ile arasına mesafe koymak istediğini açıkça ifade ettiğinde, Dilber aşk acısı çekmeye başlar. Azem'in bu kararı, Dilber'i derinden yaralar ve zor günler geçirmesine neden olur. Azem ise Nehir'in izini bulmaya çalışırken aldığı bir mesajla şoke olur. Mesajı gönderenin kim olduğunu öğrenmek için harekete geçer.

Piraye, Azem'in Dilber ile olan ilişkisini ve oteldeki yaşamını öğrendiğinde, ikili arasında büyük bir yüzleşme kaçınılmaz hale gelir. Azem, bu tuhaf iletişimsizliği sonlandırmak için Piraye'ye doğru bir adım atmaya karar verir.

Öte yandan, Dilber, Yıldız'la birlikte Zahir'in oyununa mı düşecek? Zahir, Dilber'in karşısına geçip ne gibi bir plan kurmuş olabilir? Azem ise Nehir'in tedavi gördüğü hastaneye gider ve kızından yeni bir iz daha bulur. Bu gelişmeyle Nehir'e bir adım daha yaklaşırken, araştırmalarına devam eder. Ancak sevinci, Dilber'in perişan halini görünce gölgelenir.

İNCİ TANELERİ KONUSU

Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat süren Azem, aynı zamanda öğrencileri tarafından sevilen bir edebiyat öğretmeniyken, bir gece ansızın yaşadığı olaylarla hayatı tamamen değişir. Uzun yıllarını hapishane duvarları arasında geçirdikten sonra serbest kaldığında, tek bir amacı vardır: Kaybettiği çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir araya gelmek. Ancak Azem, bu süreçte göz ardı ettiği bir şeyi fark eder: Zaman. Zaman, Azem'in çocukları için de aynı şekilde zorlu bir dönem olmuş, onlar da kendi yaşamlarını şekillendirip farklı yollara sapmışlardır. Artık Azem'in yeniden bir araya gelme umuduyla karşı karşıya olduğu engeller, zamanın yaralarını iyileştirmek için daha da büyük bir mücadele gerektirecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.