TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Gaziantep Büyükşehir Adayı Muzaffer Ertürk kimdir? Muzaffer Ertürk ne doktoru, kaç yaşında?

CHP'nin 31 Mart seçimlerine yönelik hazırlıkları hızla devam ediyor. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantıları sona erdi ve 103 yeni aday daha açıklandı. CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Muzaffer Ertürk'ün belirlendiği duyuruldu. Peki, Muzaffer Ertürk kimdir? Muzaffer Ertürk ne doktoru, kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP Gaziantep Büyükşehir Adayı Muzaffer Ertürk kimdir? Muzaffer Ertürk ne doktoru, kaç yaşında?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı ve adaylarını duyurmaya başladı. Parti, hem illerde hem de ilçelerde belediye başkan adaylarını tek tek açıklıyor. Bu kapsamda CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Muzaffer Ertürk'ü belirledi. Gaziantep için adaylığını açıklayan isim ise Doktor Muzaffer Ertürk oldu. CHP Gaziantep Büyükşehir Adayı Muzaffer Ertürk kimdir? Muzaffer Ertürk ne doktoru, kaç yaşında?

MUZAFFER ERTÜRK KİMDİR?

Gastroenteroloji Uzmanı Doktor Muzaffer Ertürk, 16 Ekim 1967 tarihinde Adıyaman’ın Besni ilçesinde doğdu ve 1 yaşındayken ailesiyle birlikte Gaziantep’e yerleşti. İlkokulu Nuri Pazarbaşı, Ortaokulu Gazi Ortaokulu ve Liseyi ise Gaziantep Lisesi'nde tamamladı.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olan Ertürk, uzmanlık eğitimini 1992-1996 yılları arasında İstanbul SSK Ok Meydanı Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda aldı. Daha sonra 1997-2000 yılları arasında Trakya Üniversitesi Gastroenteroloji Ana Bilim Dalı'nda ikinci uzmanlık eğitimini tamamladı. Ertürk, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

MUZAFFER ERTÜRK NE DOKTORU?

Muzaffer Ertürk, Gastroenteroloji doktorudur.

MUZAFFER ERTÜRK KAÇ YAŞINDA?

1967 doğumlu olan CHP Gaziantep Büyükşehir Adayı Muzaffer Ertürk, 56 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.