TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Brezilyalı futbolcu Carlos Vinicius kimdir? Carlos Vinícius ne kadar maaş alıyor?

Galatasaray’da forvet oynayan Brezilyalı futbolcu Carlos Vinicius hakkında bilgiler merak ediliyor ve sıklıkla arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için Carlos Vinicius’un hayatına dair merak edilenleri ve kazandığı maaşı araştırdık. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 11:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Brezilyalı futbolcu Carlos Vinicius kimdir? Carlos Vinícius ne kadar maaş alıyor?

Brezilyalı futbolcu Carlos Vinicius’un kariyerine ve yaşamına dair pek çok bilgi merak ediliyor. Biz de sizin için Carlos Vinicius hakkında merak edilen tüm detayları derledik. Peki Carlos Vinicius kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

Carlos Vinícius kimdir?

Carlos Vinícius, Maranhão'da Bom Jesus das Selvas'da doğdu. Futbol kariyerine 2009'da, henüz 14 yaşındayken Goiás'ın gençlik takımlarında stoper olarak başladı. 2011'de Santos'a transfer oldu, ancak burada fazla forma şansı bulamadan Desportivo Brasil'e kiralandı. 2014'te serbest bırakılan oyuncu, daha sonra Palmeiras altyapısına katıldı ve Şubat 2015'te Vinícius'a santrafor oynama fırsatı veren Marcos Valadares sayesinde kulüpte önemli bir rol oynamaya başladı.

Carlos Vinícius, 2016 sezonunda Caldense'ye transfer oldu, ancak ilk yılını forma giymeden geçirdi. İlk resmi maçına 19 Mart 2017'de, Campeonato Mineiro için Uberlândia'ya deplasmanda 2-0 yenildikleri maçta çıktı. Kulüpte genellikle defansif orta saha oyuncusu olarak kullanıldı. Mayıs 2017'de ise Carlos Vinícius, Grêmio Anápolis'e katıldı.

5 Temmuz 2017'de Carlos Vinícius, bir yıllık kiralık anlaşmasıyla Portekiz'in LigaPro ekibi Real SC'ye katıldı. İlk maçına ayın sonlarında, 2017-18 Taça da Liga'da Belenenses'i 1-0 yendikleri maçta tek golü atarak çıktı. Ligdeki ilk maçına ise 6 Ağustos 2017'de çıktı ve Leixões'in evinde 4-1 mağlup olduğu maçta hat-trick yaptı. Sezonu 39 maçta 20 golle tamamladı.

carlos vinicius

Ocak 2018'de Carlos Vinícius, İtalyan kulübü Napoli ile 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere yaklaşık 4 milyon Euro karşılığında transfer anlaşması imzaladı. Temmuz ayında, takımın sezon öncesi kadrosuna dahil edildi ve ayın sonlarında Carpi'ye karşı oynanan hazırlık maçında gol attı.

Carlos Vinícius, sezon öncesi kulübünde forma giydikten sonra, Primeira Liga takımı Rio Ave'ye bir sezonluk kiralık sözleşmeyle transfer oldu ve Portekiz'e geri döndü. İlk lig maçına 2 Eylül'de çıktı ve maçın son 20 dakikasında sahaya dahil oldu; bu maçta Portimonense'yi 2-1 mağlup ettiler.

Portekiz futbolunun en üst ligi Primeira Liga'daki ilk golünü ise 22 Eylül 2018'de, deplasmanda Santa Clara karşısında oynadıkları ve 3-1 kazandıkları maçta attı; aynı maçta kendi kalesine de gol attı. Yedi gün sonra ise evlerinde Boavista'ya karşı oynadıkları ve 2-1 kazandıkları maçta bir gol daha attı.

carlos vinicius

2 Şubat 2024'te Fulham ve Galatasaray, Carlos Vinícius'un 6 aylık kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. 4 gün sonra Vinicius, Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde Bandırmaspor'a karşı oynanan ve 4-2 kazanılan maçta ilk kez Galatasaray formasını giydi ve kulüpteki ilk golünü attı.

Carlos Vinícius ne kadar maaş alıyor?

Carlos Vinícius 2023-2024 sezonu için net 600.000 euro sezonluk ücret kazandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.