TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir tarafta düğün var bir tarafta yas.... Kartal ile Derya hayallerine kavuşurken, Somer ve Türkan alevler arasında. Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

Salı akşamlarının heyecanla beklenen dizisi Üç Kız Kardeş'in 82. bölüm fragmanı nihayet izleyicilerle buluştu. Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya ve Almida Ada gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, yeni bölümünde Somer ve Türkan alevler arasında kalacak. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak, Somer ve Türkan kurtulabilecek mi? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 12:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bir tarafta düğün var bir tarafta yas.... Kartal ile Derya hayallerine kavuşurken, Somer ve Türkan alevler arasında. Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

Üç Kız Kardeş dizisinde Somer ve Türkan'ın yangının ortasında kilitli kalması izleyicileri büyük bir endişeye sürüklüyor. Yangından haberi olan Kalender ve Korman Ailesi'nin büyük bir telaşla Somer ve Türkan'ın yanına gelmesi, olayın vahametini daha da artırıyor. Kalender ve Korman ailesi endişe dolu bir telaşla Somer ve Türkan'ın yanına koştular. Acaba Somer ve Türkan, bu tehlikeden kurtulabilecekler mi? Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde, yangının ortasında kilitli kalan Türkan ve Somer için gerilim dolu anlar yaşanıyor.

Yangından haberi olan Kalender ve Korman Ailesi, büyük bir telaşla sevdiklerinin yardımına koşuyor.

Peki, Türkan ve Somer kurtulabilecek mi? Merakla beklenen yeni bölümüyle Üç Kız Kardeş, bu cumartesi 20.00'da Kanal D'de izleyicilerle buluşacak.

Üç Kız Kardeş son bölümde neler oldu?

Türkan ve Somer, Sevilay'ın kaldığı evde çıkan yangınla karşı karşıya kalır. Türkan, Somer'in kendisine zarar verdiği imasında bulunurken, taksi durağındaki adamlar da Türkan'ı rahatsız ettiğini düşünerek Somer'i dövmeye kalkar. Türkan, Somer'i rezil ederken, Efe kaybolur. Sadık, Efe'yi bulmaya çalışırken, Kartal ve Derya da yardıma gelir. Sonunda Efe bulunur ve Derya'ya teslim edilir. Ancak, Müjgan'ın gerçek yüzü ortaya çıkar ve Sadık bunun farkında değildir. Fatih ve Cevriye, Sadık'ın gerçekleri görmesi için çırpınır.

Kartal, Derya'yı telli duvaklı evinden çıkararak evlenmek ister. Derya, istediğine kavuşmuştur ve Kartal ile Derya'nın düğünü davullar ve zurnalar eşliğinde coşkuyla kutlanır. Ancak, bu mutlu günün gölgesinde Türkan ve Somer'in yokluğu dikkat çeker. Özer, Sevilay'a ev tutar ve Türkan ile Somer de onunla konuşmaya giderler. Ancak, Rüçhan'ın talimatıyla ev ateşe verilir ve yangın çıkar. Evde kalan Türkan ve Somer, alevler arasında sıkışırlar

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.