TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Sevdadır 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Sevdadır'da bu hafta neler olacak?

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır yayınlanan 12. bölümü ile izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Merakla beklenen Bir Sevdadır 13. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 16:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bir Sevdadır 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Sevdadır'da bu hafta neler olacak?

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır, 31 Ocak Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı... İzleyici tarafından sevilen ve merakla yeni bölümü beklenen dizinin 13. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Bir Sevdadır 13. bölüm fragmanı...

BİR SEVDADIR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Yasin; Yeşil ve çocukları hakkındaki gerçekleri öğrenir ancak annesi Gülender ve babası İshak Ali’nin, çocuklara olan bağlarını gördüğünde ikileme düşer. Rukiye, Yasin’e gerçekleri açıklaması için baskı kurar fakat gerçeklerin ailesini bir kez daha üzeceğini bilen Yasin zor bir karar verme aşamasındadır. Yeşil, gerçekler herkes tarafından öğrenilmeden Bıçakçı Konağını terk etmeye karar verir. Çocuklarını alan Yeşil, gece vakti kimseye haber vermeden konağı terk eder. Tekrar bir araya gelen Yeşil, Cemile ve Ayça, birlikte yeniden bir hayata başlamanın planlarını yapar. Gülender ve İshak Ali; Yeşil ve çocukların konaktan ayrıldığını duyduğunda yıkılır. Gülender, kendi içinde büyük bir çatışma yaşayan Yasin’den torunlarını geri getirmesini ister. Yasin, tüm bu duygu karmaşasının ortasında kardeşi Ersin’in bıraktığı notları bulur. Menevşe ise Tufan’ın sözlenmesi ile büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Tufan, Menevşe’yi kaybetmemek için ailesini karşısına almaya karar verir. Fakat bu ilişkiye engel olmaktan asla vazgeçmeyen Hasret, beklenmeyen bir hamle ile Tufan’ı ve Menevşe’yi zor bir durumun içine sokar. Tüm olayları uzaktan sinsice izleyen Ünal, beklenmedik bir anda Yeşil’in karşısına çıkar.

BİR SEVDADIR KONUSU

Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır...

BİR SEVDADIR OYUNCU KADROSU

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır'ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Doğukan Polat, Sinan Tuzcu ve Sinem Uslu gibi isimler Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

BİR SEVDADIR 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bir Sevdadır dizisinin 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Sevdadır 13. Bölümde ne olacak? Bir Sevdadır dizisinin 13. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

BİR SEVDADIR 13. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.