TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Sevdadır 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Sevdadır'da bu hafta neler olacak?

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır yayınlanan 11. bölümü ile izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Merakla beklenen Bir Sevdadır 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 16:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bir Sevdadır 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir Sevdadır'da bu hafta neler olacak?

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır, 31 Ocak Çarşamba günü ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı... İzleyici tarafından sevilen ve merakla yeni bölümü beklenen dizinin 12. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Bir Sevdadır 12. bölüm fragmanı...

BİR SEVDADIR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Yapbozun tüm parçalarını birleştiren Yasin gerçeğe ulaşacaktır. Rukiye’nin konağı terk edeceğini öğrenen Yeşil, sonunda gerçeği Rukiye’ ye itiraf edip çocukların Ersin’in çocukları olmadığını söyleyecektir. Hiç beklemediği bir anda bu sırrı öğrenen Rukiye bu durum karşısında ne yapacaktır?
 
Ayça’nın bu işte parmağı olduğunu öğrenen Yasin, Yeşil ve Ayça’yı yüzleştirecektir. Yasin’in transferi anlaşma neticesindeyken Tufan’ın müdahalesi ile iptal edilirken, Yeşil’e dair tüm sırrı öğrenen Yasin ailesine gerçekleri açıklamak üzere soluğu konakta alır. Tufan'ın Yasin cephesindeki beklenmeyen hamlesi, Menevşe ile olan ilişkisinde büyük bir değişime neden olacakken Hasret’in Tufan’a ve Esma’ya yüzük takmasıyla ilişkinin seyri tamamen değişecektir.

BİR SEVDADIR KONUSU

Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır...

BİR SEVDADIR OYUNCU KADROSU

TRT 1’in yeni dizisi Bir Sevdadır'ın oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı pek çok isim yer alıyor.

Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz, Doğukan Polat, Sinan Tuzcu ve Sinem Uslu gibi isimler Bir Sevdadır dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

BİR SEVDADIR 12.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bir Sevdadır dizisinin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Sevdadır 12. Bölümde ne olacak? Bir Sevdadır dizisinin 12. Bölüm fragmanını aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

BİR SEVDADIR 12. BÖLÜM FRAGMANINI BURAYA TIKLAYARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.