TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİM marketlerde ayçiçek yağında şok indirim! 4 Litrelik Ayçiçek yağını bu fiyata bulmak imkânsız!

Her geçen gün artışa geçen market fiyatlarına karşı BİM’den büyük bir indirim haberi geldi. 4 Litrelik ayçiçek yağının indirimli fiyatını görenler gözlerine inanamadı. Yetişen alıyor indirim kısa bir süre geçerli olacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 16:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
BİM marketlerde ayçiçek yağında şok indirim! 4 Litrelik Ayçiçek yağını bu fiyata bulmak imkânsız!

Son dönemlerde gelen zamlardan gıda ürünleri de nasibini alıyor. Özellikle temel gıda malzemelerinin alışverişinde vatandaşlar her geçen gün daha da güçlük çekiyor. Temel gıda ürünlerinde yapılan zamlardan en çok nasibini alan ürünlerden birisi de ayçiçek yağı oluyor. Cep yakan ayçiçek yağı fiyatlarına karşılık, BİM marketlerden vatandaşa dev bir kampanya geldi. Zamlarla birlikte gelen geçim mücadelesinin üstüne BİM marketlerin indirim haberi vatandaşı sevindirdi.

ayçiçek yağ fiyatları

Ayçiçek yağına büyük indirim haberi

Ülkemizde yeni yılın ardından gelen zamlarla birlikte vatandaş her anlamda güçlük çekmeye devam ediyor. Özellikle dar gelirli olan vatandaşın cebini yakan fiyatlar raflarda her geçen gün yeni artışlarla bulunuyor.

 Temel gıda ürünlerinden, temizlik ürünlerine kişisel bakım ürünleri gibi tüm ürünlerde cep yakan fiyatlar mevcut. Bu kadar zammın ardından vatandaşın en azından bir eksiğini kolaylıkla tamamlaması adına BİM marketlerden dev bir indirim haberi geldi. İndirimi gören vatandaş, uygun fiyattan yararlanabilmek için BİM’ e akın etti.

ayçiçek yağ fiyatları

Elini çabuk tutan indirimli fiyattan yararlanabilecek!

Zamlardan büyük oranda etkilenen ayçiçek yağı fiyatlarından sonra BİM'den 4 Litre Yudum ayçiçek yağına dev oranda indirim yapıldı. Ayçiçek yağına yapılan büyük indirimle birlikte 4 Litre Yudum Ayçiçek Yağının raflarda satış fiyatı 171,75 TL olarak belirlendi.

BİM aktüel indirim kataloğunda bu hafta temel gıda ürünlerinden olan ayçiçek yağına da yer verildi. Kısa bir süre devam edecek olan bu indirim görenleri hemen harekete geçirdi. İndirimli fiyatıyla 4L Yudum ayçiçek yağını satın almak isteyen vatandaşlar BİM marketlere akın etti. Elini çabuk tutarak alışverişe giden vatandaş, BİM market zincirinin ayçiçek yağı indiriminden yararlanabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.