TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'lı yıldız futbolcu Milot Rashica kimdir? Milot Rashica ne kadar maaş alıyor?

Kosovalı yıldız futbolcu Milot Rashica’nın hayatı merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki Milot Rashica kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 15:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Beşiktaş'lı yıldız futbolcu Milot Rashica kimdir? Milot Rashica ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Milot Rashica’nın hayatı merak ediliyor ve sık sık gündem oluyor. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki Milot Rashica kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Milot Rashica kimdir?

Rashica, bugünkü Kosova'da, Yugoslavya'nın Vučitrn şehrinde doğdu. Profesyonel kariyerine adımını 16 yaşında, yerel bir kulüp olan KF Vushtrria ile attı.

10 Eylül 2014'te Milot Rashica, deneme amaçlı olarak Vitesse'ye çağrıldı ve kulübün genç takımı için uygun bulundu. 10 Şubat 2015'te Arnhem takımıyla 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere 300.000 €'luk bir ücret karşılığında üç yıllık bir anlaşma imzaladı.

milot rashica

30 Temmuz 2015'te Rashica, 2015-16 UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda Southampton'a karşı deplasmanda 3-0 mağlup olunan maçta Uroš Đurđević'in yerine ikinci yarıda oyuna dahil olarak profesyonel kariyerindeki ilk maçına çıktı. 9 Ağustos'ta Eredivisie'deki ilk maçına çıkan Rashica, deplasmanda Willem II ile 1-1 berabere kalan maçta asist yaptı. 20 Eylül 2015'te ise Rashica, De Graafschap'a karşı kariyerindeki ilk profesyonel golünü attı.

Rashica, Vitesse'nin 30 Nisan 2017'de AZ Alkmaar'a karşı KNVB Beker finalinde sahaya çıktı ve takımı 2-0'lık skorla kazanarak, kulübün 125 yıllık tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşmasına katkı sağladı.

31 Ocak 2018'de Rashica, Bundesliga ekibi Werder Bremen'e katıldı ve bildirildiğine göre 2022'ye kadar geçerli olan 4 yıllık bir sözleşme imzaladı.

milot rashica

Rashica, Werder Bremen'in 2019-20 sezonunun ilk maçında Fortuna Düsseldorf'a karşı sahaya çıktı ve Johannes Eggestein'in golüne asist yaparak katkı sağladı, ancak ilerleyen dakikalarda sakatlık geçirerek oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sakatlığından dönüşünde, sezonun altıncı haftasında Borussia Dortmund ile 2-2 berabere kaldıkları maçta sezonun ilk golünü kaydetti.

16 Ağustos 2023'te Beşiktaş, Milot Rashica'yı kadrosuna kattı.

Milot Rashica ne kadar maaş alıyor?

Milot Rashica’nın maaşı 2 milyon Euro.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.