TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'lı futbolcu Omar Colley kimdir? Omar Colley ne kadar maaş alıyor?

Gambiya asıllı başarılı futbolcu Omar Colley’in hayatı ve kariyeri merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de kendisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki Omar Colley kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 14:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Beşiktaş'lı futbolcu Omar Colley kimdir? Omar Colley ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaş’ın Gambiya asıllı futbolcusu Omar Colley’in hayatı merak konusu oldu. Kendisine dair bilgiler sık sık gündem oluyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için merak edilenleri derledik. Peki Omar Colley kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atın…

Omar Colley kimdir?

Gambiya milli takımında stoper pozisyonunda görev yapan Omar Colley Daniel, 24 Ekim 1992'de doğmuştur. Şu anda Türkiye Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giymektedir.

Colley, 19 Haziran 2018'de İtalyan kulübü Sampdoria ile sözleşme imzaladı. Sampdoria formasıyla ilk golünü ise 26 Eylül 2020'de Luigi Ferraris Stadyumu'nda Benevento'ya 3-2 kaybettikleri maçta atmıştır.

omar colley

Colley, 9 Şubat 2023'te Süper Lig ekibi Beşiktaş ile 2024-25 sezonunun sonuna kadar, performansa bağlı olarak bir yıl uzatma opsiyonlu bir sözleşme imzaladı. Transfer ücretinin 2,3 milyon avro olduğu açıklandı. 5 Mart 2023'te Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-1 yendiği Süper Lig karşılaşmasında Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıktı. İlk golünü ise 20 Ağustos 2023 tarihinde Pendikspor'a karşı kaydetti.

omar colley

Omar Colley ne kadar maaş alıyor?

Omar Colley’in maaşına ilişkin Beşiktaş’tan yapılan açıklamada:

"Profesyonel Futbolcu Omar Colley'in transferi konusunda 9 Şubat 2023 tarihinden itibaren 2024-2025 sezonu sonuna kadar, oynadığı maç sayısı ve aldığı süreye bağlı koşul gerçekleştiği takdirde 2025-2026 sezonu sonuna kadar 1 yıl otomatik uzayacak şekilde Oyuncu ve Kulübü Sampdoria SPA ile anlaşmaya varılmıştır. Sampdoria SPA Kulübü'ne net 2.300.000 Avro transfer bedeli ödenecektir." İfadelerine yer verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.