TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'lı futbolcu Gökhan İnler kimdir? Gökhan İnler ne kadar maaş alıyor?

Beşiktaş’ın profesyonel ve başarılı futbolcusu Gökhan İnler’in hayatı merak konusu oldu ve arama motorlarında sık sık aratılıyor. Biz de sizin için Gökhan İnler hakkında merak edilenleri derledik. Peki Gökhan İnler kimdir ve ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberde…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 14:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Beşiktaş'lı futbolcu Gökhan İnler kimdir? Gökhan İnler ne kadar maaş alıyor?

Başarılı futbolcu Gökhan İnler’in kariyeri ve hayatı sık sık merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Kendisi hakkında merak edilenleri derledik. Peki Gökhan İnler kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte tüm detaylar…

Gökhan İnler kimdir?

2004-2005 sezonunda Önder ile birlikte Fenerbahçe tarafından Almanya'da sezon öncesi hazırlık kampına çağrılan ve başarılı bulunarak 4 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan İnler, teknik direktör Christoph Daum'un beğenisi kazanamayıp sözleşmesi feshedilince serbest kalmıştır. Bir süre Beşiktaş altyapısında antrenmanlara çıktıktan sonra Aarau takımına transfer olmuştur. Bir sezon burada oynadıktan sonra Zürich takımına geçmiştir.

İnler, kariyerine Türkiye ve İsviçre'nin 21 yaş altı milli takımlarında başlamıştır. 2006 yılında İsviçre milli futbol takımında yer alarak uluslararası kariyerine adım atmıştır. Toplamda 75 maça çıkmış ve bu süreçte 6 gol atmıştır. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ve iki Dünya Kupası'nda ülkesini temsil etmiştir. Ayrıca 2014 FIFA Dünya Kupası'nda milli takımın kaptanlığını üstlenmiştir.

GÖKHAN İNLER

İnler, Temmuz 2007'de Udinese'ye, açıklanmayan bir bonservis ücreti karşılığında transfer oldu ve kulüple beş yıllık sözleşme imzaladı. Udinese'deki ilk golünü, 2-1 kazandıkları Torino FC maçında attı. 52. dakikada bulduğu golle Udinese'yi 2-0 öne geçirmişti. 30 Mart 2008 tarihinde Fiorentina ile oynadıkları lig maçında takımının açılış golünü kaydetti ve kendisinin ikinci golünü attı. Maçı 3-1 kazandılar. İtalya'daki ilk sezonunda her maça ilk 11'de çıktı, toplamda 2 gol atmış ve 2 asist yapmıştır. Udinese bu sezonu Serie A'da 7. sırada tamamladı ve UEFA Kupası'nda ilk turda yer almayı hak kazandı.

2016-17 sezonunda, 31 Ağustos 2016 tarihinde, Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada; Beşiktaş Futbol A.Ş., Gökhan İnler transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Türk kökenli İsviçreli futbolcu Gökhan İnler, bu transfer görüşmeleri kapsamında İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçmek üzere Fulya'daki Acıbadem Sports'ta bulundu. Bonservis bedelsiz olarak Beşiktaş JK'ya transfer olan İnler ile 2+1 yıl olmak üzere anlaşmaya varıldığı, oyuncunun 2017-2018 sezonunda 23 veya daha fazla resmi maçta oynaması halinde sözleşmesinin 1 sezon uzayacağı KAP'a yapılan açıklamada belirtildi.

GÖKHAN İNLER 2

Gökhan İnler, BJK TV Röportajı'nda şunları dile getirdi: "Çok mutluyum. Beşiktaş beni seneler boyunca istedi. Küçüklüğümden beri Beşiktaşlıyım ve bu transfer döneminde buraya gelmeyi çok istedim. Başkanımız Fikret Orman ve Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'e çok teşekkür ederim. Beşiktaş'a gelmek için çok çabaladım. Amokachi dönemini yaşadım ve o takımı hep takip ettim. Beşiktaş ile büyüdüm. Kura çekimini izledim ve Napoli'nin çıkacağını hissettim. Grubumuzda güçlü takımlar var. Şampiyonlar Ligi'nde her şey olabilir. Her maç çok önemli. Sistem olarak ikili ya da üçlü oynayabilirim ve arkadaşlarımla pozisyon değiştirebilirim. Benim için takıma yararlı olmak önemli. Takıma bir an önce adapte olmak çok önemli. Her oyuncunun katkısı gereklidir. Asist yapmayı ve gol atmayı seviyorum. Beşiktaş taraftarı önünde oynamak gurur verici olacak. Kalbimi sahada göstereceğim ve takıma yüzde yüzümü vereceğim. Şenol Güneş çok iyi kalpli biri. Pozitif bir konuşma yaptık ve büyük bir hoca ile çalışacağım için çok mutluyum."

Gökhan İnler, 11 Eylül 2023 tarihinde yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'a yeniden döneceğim için çok mutluyum. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile yapmayı planlıyoruz. Bu maç Napoli ile olacak inşallah. Bu sezon futbolcu, önümüzdeki sezon ise sportif direktör olarak planlıyoruz." şeklinde konuşarak tekrar Beşiktaş'a döneceğini ifade etti.

14 Eylül 2023 tarihinde, Beşiktaş'a transfer olan Gökhan İnler için Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada; "Kulübümüz; 2016-17 sezonunda Futbol A Takımımızın kazandığı Süper Lig şampiyonluğunda pay sahibi olan Gökhan İnler ile bir yıllık sözleşme imzalamıştır. Öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak olan İnler, sahip olduğu tecrübeyle futbolcularımıza katkı sağlayacak ve ihtiyaç duyulması halinde sahada futbolcu olarak görev alacaktır. Kendisine evine hoş geldin diyor ve üstün başarılar diliyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadeleri kullanıldı.

GÖKHAN İNLER 3

Gökhan İnler ne kadar maaş alıyor?

Gökhan İnler siyah-beyazlı kulüpten aylık 500 bin TL maaş alıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.