TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beklenen Cemre Ne Zaman Düşecek?

Soğuk kış günlerini yavaş yavaş geride bırakmayı beklediğimiz şu günlerde, baharı müjdeleyen cemrelerin düşüp düşmediği ya da ne zaman düşeceği merak konusu oldu. Son günlerde sıkça konuşulmaya başlanan cemre düşmesinden sonra kişiler, cemrenin ne olduğunu, birinci cemrenin düşüp düşmediğini, ikinci cemrenin ne zaman düşeceğini araştırıyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 19:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Beklenen Cemre Ne Zaman Düşecek?

Cemre Takvimi Nedir? Birinci Cemre Düştü Mü?

Baharın müjdeleyicisi cemrelerden birinci cemrenin düşmesinin ardından ikinci cemrenin ne zaman düşeceği merak konusu oldu. İlk cemrenin havaya düşmesinin ardından baharın müjdelendiğini hisseden kişiler, ikinci cemrenin nereye, ne zaman ve ne kadar vakit geçtikten sonra düşeceğini araştırıyorlar.

Baharı getirecek birinci cemre, havaya düştü. İkinci cemrenin ise bir hafta sonrasında suya düşeceği söyleniyor. Son cemrenin de toprağa düşmesinin sonucunda baharın gelişini kutlayacak kişiler, soğuk kış günlerinden sonra gelecek sıcak baharı heyecanla bekliyorlar.

cemre

Baharın ilk müjdecisi birinci cemrenin 19-20 Şubat tarihlerinde havaya düşmesi ile suya düşecek olan ikinci cemrenin ne zaman olacağını merak eden kişiler, internette cemre takvimi araştırması yapıyor. Bilindiği gibi, birinci cemre havaya, ikinci cemre suya, üçüncü cemre ise toprağa düşerek ilkbaharın gelişi kutlanıyor.

Suya Ne zaman Düşüyor?

Suya düşecek olan ikinci cemrenin; 19-20 Şubat tarihlerinde havaya düşen birinci cemreden sonra, 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde düşmesi bekleniyor. Havaya ve suya düşmüş olan cemrelerden sonra düşecek olan üçüncü ve son cemrenin 5-6 Mart 2024 tarihlerinde toprağa düşmesi bekleniyor. Toprağa olacak şekilde düşecek olan üçüncü cemre ile de ilkbahar mevsimi gelmiş olacak.

Soğuk ve sert geçmiş olan büyük kıştan sonra büyük bir heyecanla baharı bekleyen kişiler, sıcak ve güneşli günlerin keyfini çıkarmak için günler sayıyor. Yavaş yavaş kendisini bahara bırakacak olan mevsimin cemre düşmelerinin sonunda gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde ilki havaya düşmüş olan cemrenin sonrasında, herkes tarafından ilerleyen günlerde suya düşecek ikinci cemre bekleniyor.

Suya düşecek olan ikinci cemreden sonra toprağa düşecek olan üçüncü cemrenin martın ilk haftasında düşmesi bekleniyor. Beklenen cemrelerden sonra bahara kapılar büyük bir heyecanla açılıyor.

cemre suya ne zaman düşer

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.