TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı oyuncu Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan'ın yer aldığı diziler...

Kavak Yelleri dizisi ile tanıdığımız oyuncu Pelin Karahan'ın hayatı merak konusu oldu. Biz de sizin için detaylı araştırma yaptık. Peki Pelin Karahan kimdir ve yer aldığı diziler nelerdir? Detaylar için haberimize göz atın...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 12:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
Başarılı oyuncu Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan'ın yer aldığı diziler...

Başarılı ve güzel oyuncu Pelin Karahan hakkında pek çok bilgi merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için kendisi hakkında merak edilenleri derledik. Peki Pelin Karahan kimdir? İşte bütün detaylar…

Pelin Karahan kimdir?

Vildan Pelin Karahan Güntay, 6 Ekim 1984 tarihinde Ankara'da doğan Türk oyuncu ve sunucudur.

Pelin Karahan, ilkokulu Arı Koleji'nde tamamladıktan sonra ortaokul eğitimine Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda devam etti ve ardından Ödemiş İlköğretim Okulu'nda okudu. Daha sonra Polis Koleji'ne başladı ancak buradaki eğitimini yarıda bırakarak Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nde öğrenimine devam etti ve başarıyla mezun oldu. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünde tamamladı. Okul yıllarında çeşitli etkinliklere aktif olarak katıldı. İstanbul'a gelerek ek gelir elde etmek amacıyla Erberk Ajansı'na kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak'ın yönettiği Demirdöküm reklam filminde rol aldı. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve "Aslı" karakterine seçildi. Bu dizi, Dağhan Külegeç ile olan uyumu ve efsanevi çift Aslı ve Efe'yi canlandırmasıyla büyük ilgi gördü. Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde de rol aldı, bunlar arasında Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti ve Komili Şampuan gibi markalar yer alıyordu. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Mihrimah Sultan" karakterini canlandırdı ve Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde "İnci Dereli" rolünü üstlendi.

pelin karahan

TRT Okul'da "Bir Evde" adlı hayvan bakımı programını sunan Pelin Karahan, Show TV'de "Pelin Karahan ile Nefis Tarifler" adlı yemek programını da sunmuştur. 2022 yılında ise Star TV'de Ramazan Ayı boyunca yayımlanan "Pelin'in Mutfağı" adlı programı sunmuştur.

Ankara'da doğan ve büyüyen Pelin Karahan, aynı zamanda anneannesinin Arnavut kökenli olduğu bilinmektedir. Anne tarafından ise Selanik göçmenidir. Ekim 2011'de pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlenmiştir, ancak 2013 yılında Bekiroğlu ile boşanmıştır. Daha sonra 24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda dünya evine girmiştir. Bu evlilikten iki çocuk sahibidir.

pelin karahan 2

Pelin Karahan’ın yer aldığı diziler

Yıl           Yapım   

2007-2011         Kavak Yelleri       

2012-2014         Muhteşem Yüzyıl            

2012     Mavi Kelebekler                              

2015-2016         Yeter     

2018     Güldür Güldür Show     

Yuvamdaki Düşman       

2021-2022         Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.