TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı futbolcu Mert Hakan Yandaş kimdir? Mert Hakan Yandaş ne kadar maaş alıyor?

Fenerbahçe’de orta saha oyuncusu olarak yer alan başarılı futbolcu Mert Hakan Yandaş’ın kariyerine ve hayatına dair bilgiler merak konusu. Arama motorlarında sık sık kendisi hakkında bilgiler aratılıyor. Biz de sizin için Mert Hakan Yandaş hakkında merak edilen tüm detayları derledik. Peki Mert Hakan Yandaş kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 13:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Başarılı futbolcu Mert Hakan Yandaş kimdir? Mert Hakan Yandaş ne kadar maaş alıyor?

Fenerbahçe’de forma giyen Mert Hakan Yandaş hakkında merak edilenler arama motorlarında sıklıkla aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki Mert Hakan Yandaş kimdir? İşte detaylar…

Mert Hakan Yandaş kimdir?

19 Ağustos 1994'te Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Küçükbalıklı Mahallesi'nde Ali Yandaş ve Gönül Yandaş çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası Mert Hakan Yandaş, eskiden amatör bir futbolcu olup, Mert Hakan 9 yaşındayken vefat etti. Küçük yaşlardan itibaren futbola olan ilgisiyle bilinen Mert Hakan, bir röportajında futbolu sevgi dolu bir aile ortamında keşfettiğini ve genç yaşta babasına futbolcu olma sözü verdiğini belirtti.

2012 yılında profesyonel futbol kariyerine Yeşil Bursa kulübünde adım atan Mert Hakan Yandaş, daha sonra Altınordu, Tirespor 1922, Menemen Belediyespor ve Sivasspor gibi takımlarda forma giydi.

2015-2016 sezonunda Türkiye 3. Lig Grup 1'de 21 golle gol kralı olan Yandaş, başarılı performansıyla dikkat çekti.

2020-2021 sezonunda Fenerbahçe ile 4 yıllık bir anlaşma imzalayan oyuncu, bu sezonda toplam 34 lig maçında forma giyerek 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Ayrıca Türkiye Kupası'nda 4 maça çıkan Yandaş, bu organizasyonda 1 asist yapma başarısı gösterdi.

mert hakan yandaş

4 Kasım 2021 tarihinde Royal Antwerp ile oynanan UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında takım kaptanı olarak sahaya çıkan Mert Hakan Yandaş, 9. dakikada attığı golle skoru 1-0'a getirdi. Ayrıca 29. dakikada yaptığı orta sonrasında Berisha'nın vole golüne asist yaparak Fenerbahçe'nin 3-0'lık galibiyetine katkı sağladı.

Sivasspor'da sergilediği etkileyici performansla adı Galatasaray ile anılan Mert Hakan Yandaş, 2019-2020 sezonunun sonunda sürpriz bir şekilde Fenerbahçe ile anlaştı. İlk sezonunda 34 maçta 4 gol ve 1 asistle oynayan Yandaş, merkez orta saha ve klasik 10 numara pozisyonlarında görev aldı. Teknik direktör Erol Bulut'un tercihi olan Yandaş, sezon boyunca Luis Gustavo, Jose Sosa, Ozan Tufan, Dimitris Pelkas gibi önemli oyuncularla birlikte sahada yer aldı. Sezon ilerledikçe takımın başına Emre Belözoğlu geçse de Mert Hakan Yandaş, forma şansı bulmaya devam ederek önemli bir rol üstlendi.

mert hakan yandaş 2

Mert Hakan Yandaş ne kadar maaş alıyor?

Mert Hakan Yandaş şu anda yıllık 12 milyon TL kazanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.