TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Sen de bize katılabilirsin istersen…

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Hande Soral, Görkem Sevindik ve İlayda Alişan'ın üstlendiği dizi, macera dolu hikayesi ve etkileyici performanslarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Heyecanla beklenen 53. bölüm fragmanı da nihayet yayınlandı. Ateş Kuşları’nın küçük annesi Mercan hamile. Peki, Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 10:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Sen de bize katılabilirsin istersen…

Bozdağ Film'in imzasını taşıyan, ilk bölümü 13 Ocak 2023 tarihinde izleyicilerle buluşan Ateş Kuşları dizisinin heyecan dolu bir fragman daha geldi. Benal Tairi, Gökhan Ayiz, Yıldız Aşanboğa ve Bülent İşbilen'in yönetmen koltuğuna oturduğu, Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı senaryo ile izleyicilerin gönlünde taht kuran dizi, soluksuz izlenen sahneleriyle ekranlara büyüsünü katmaya devam ediyor. Yeni fragmanla birlikte izleyiciler, dizinin heyecan dolu serüveninde nelerin beklediğine dair ipuçları yakalayacaklar. Ateş Kuşları’nın küçük annesi Mercan hamile. Peki, Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gurme, Ateş Kuşları'nın tahminlerine rağmen köfteyi oldukça överek dükkanda müşteri akınına neden oldu. Umudun her geçen gün arttığı Gülayşe – Barbar cephesinde ise tedavi masrafları kaygısı biraz daha hafifledi. Ali ve Mercan, bebeğin cinsiyetini öğrenme zamanı geldiğinde nasıl bir sonuçla karşılaşacaklar? Çino, polisle işbirliği yaparak itirafçı olmuş olsa da büyük bir tehlike onu beklemektedir. Sultan, Çino'dan Kara'nın ailesi hakkında bilgi almaya çalışırken yüzüne çarpacak olan gerçek duvar gibi hangisi olacak?

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barbar, Çino'nun aslında ağabeyi olduğunu öğrendiğinde dünyası başına yıkılacak. Ancak Barbar'ın eve dönmesi, Gülayşe ile aralarındaki buzların erimesine ve tedavi ile çocuk sahibi olma umutlarına yeniden kavuşmalarına neden olacak. Tedavi masraflarını karşılayabilmek için yeni bir arayış içine giren Ateş Kuşları, dükkânın satışlarını artırmak için yeni bir maceranın içine girecekler. Sultan, Çino'yu kaçırıp Ali'yi yıkık bir halde bıraktığında, Barbar ve gizli görevi için büyük bir tehlike oluşturacak. Zıpkın ve Sabit'in şakalarıyla günlerini ölüm korkusu içinde geçiren Kara ise geçmişine ve gerçek ailesine dair yeni bir bağlantı yaşayacak mı, merak konusu olacak.

ATEŞ KUŞLARI KONUSU

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşına bile ulaşamadan hayatta kalma mücadelesini kaybeder. Yaşayanların ise çektikleri acılar, gördükleri şiddet, uyuşturucu kullanımı, cinsel taciz gibi travmalarla dolu bir yaşam sürdürdükleri söylenebilir. Genellikle sokak çocuklarının kaderi ya hapishane ya da mezarlıkla son bulur. Ancak, bu karanlık kaderle savaşmayı başaran cesur beş çocuk vardır. Kendilerine "Köksüzler" diyen bu grup, yaşları 6 ile 13 arasında değişen, içlerinde bir kız ve bir otistik çocuk da bulunan bir ekip. Hikayeleri, çöplükte buldukları 53 günlük bir bebekle başlar ve bu çocuklar, "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşerek, tüm zorluklarla, acılarla ve olumsuzluklarla mücadele ederek kaderlerini değiştirme yolunda inanılmaz bir çaba gösterirler. Ateş Kuşları, umutsuzluk içinde parlayan bu çocukların direnişini ve dayanışmasını merkeze alarak izleyicilere etkileyici bir yolculuk sunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.