TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ateş kuşları final yapıyor! Ateş kuşları final bölümünde neler olacak? Hayatımızın en uzun en sabırsız 15 günü...

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, heyecan dolu final bölümüyle ekranlara veda ediyor! Başrollerinde Hande Soral, Görkem Sevindik ve İlayda Alişan'ın performansıyla büyük beğeni toplayan dizi, izleyicileri soluksuz bırakacak bir finalle ekranlara veda ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 11:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ateş kuşları final yapıyor! Ateş kuşları final bölümünde neler olacak? Hayatımızın en uzun en sabırsız 15 günü...

ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, nefes kesen final bölümüyle ekranlara veda ediyor! Başrollerinde Hande Soral, Görkem Sevindik ve İlayda Alişan'ın muhteşem performanslarıyla izleyicileri büyüleyen dizi, iki sezondur soluksuz izlenmeye devam etti.

Son fragmanla heyecan dorukta! Gelin, Ateş Kuşları'nın final bölümünde neler olacağını birlikte keşfedelim. Tutku dolu aşklar, çarpıcı sırlar ve kahramanlıklarla dolu bu serüven, unutulmaz anlarla dolu final bölümüyle izleyicilere veda ediyor.

Hande Soral'ın etkileyici performansıyla başrollerde yer aldığı bu büyülü hikaye, izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Ateş Kuşları'nın final bölümü, unutulmaz bir finalle sizleri bekliyor.

Ali'nin müdahalesi, Sultan ve Yonca'nın ölümle yüz yüze olduğu kritik anı daha da zorlaştırmıştır, ateş çemberinden nasıl çıkacaklar? Çocuk sahibi olma yolunda en büyük adımı atacak olan Gülayşe ve Barbar'ın heyecanlı bekleyişi, hangi sonuca varacaktır? Annesinin kim olduğunu öğrenen Kara'yı nasıl bir zorluk beklemektedir? Ateş Kuşları, Ayça'nın köfteci dükkânına dair yaptığı sürpriz girişim karşısında şok olur; yeni bir sınavla karşı karşıyadırlar.

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ateş Kuşları dizisinin final bölümü 10 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de!

ATEŞ KUŞLARI KADROSU VE KARAKTERLERİ…

İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Bülent Polat (Feza), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Nizam Namidar (Nizam), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Evren Erler (Mete), Lilya İrem Salman (Hüma), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Kaan Sevi (Cemal), Yeşim Dalgıçer (Sezin), Gökay Müftüoğlu (Suat), Görkem Doğan (Pamir)

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.