TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ateş Kuşları 49. bölüm 2. fragmanı izle! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisi 48. bölümle izleyici karşısına çıktı. Ateş Kuşları 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş Kuşları'nda bu hafta neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 15:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ateş Kuşları 49. bölüm 2. fragmanı izle! Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak?

Ateş Kuşları dizisi son bölümle ATV izleyicisi karşısına çıktı. Dizinin son bölümünün ardından yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler arama motorlarında Ateş Kuşları 49. Bölüm fragmanı olarak aratmaya başladı. İşte merak edilen Ateş Kuşları 49. Bölüm…

ATEŞ KUŞLARI KONUSU

Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşına dahi ulaşamaz. O ulaşabilenlerin yaşadığı da pek söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık... Sokak çocuklarının kaderi genellikle ya hapishane ya da mezarlık olur. Ancak beş cesur çocuk, bu kaderle savaşmayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen bu beş çocuk, en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, aralarında bir kız ve bir otistik çocuk da bulunmaktadır. Hikayeleri, çöplükte buldukları 49 günlük bir bebekle başlar ve bu çocuklar, "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşerek, tüm zorluklara, acılara ve olumsuzluklara rağmen kaderle savaşma mücadelelerini anlatan etkileyici bir hikayeyi izleyicilere sunar. Ateş Kuşları, umutsuzluk içinde parlayan çocukların direnişini ve dayanışmasını merkeze alarak duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

ATEŞ KUŞLARI NE ZAMAN? HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Ateş Kuşları dizisi her Cuma 20.00'de yeni bölümleri ile ATV ekranında yayınlanıyor.

ATEŞ KUŞLARI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Barbar'ın ve kaçırılan çocukların hayatını kurtarmış gibi davranan Çino, Ateş Kuşları'nın güvenini kazanacak. Onun gerçek yüzünü bilen ve samimiyetine asla güvenmeyen Ali, Ateş Kuşları'yla büyük bir çatışma yaşayacak ve giderek yalnızlaşacak. Çelik cesaretini toplayıp Hacer'in karşısına dikilecek, Hacer ve Çelik kanadında niyetler dile gelecek. Kara ve Sultan'ın katil olduğunu öğrenen Ayça, ikiliyi büyük bir çıkmaza sokacak. Ali, Çino'nun yanında gördüğü kişiyle hislerinde yanılmadığından emin olacak.

ATEŞ KUŞLARI KADROSU VE KARAKTERLERİ…

İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Bülent Polat (Feza), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Ahmet Saraçoğlu (Çatal), Nizam Namidar (Nizam), Boncuk Yılmaz (Nazmiye), Gonca Cilasun (Hacer), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Evren Erler (Mete), Lilya İrem Salman (Hüma), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara), Kaan Sevi (Cemal), Yeşim Dalgıçer (Sezin), Gökay Müftüoğlu (Suat), Görkem Doğan (Pamir)

ATEŞ KUŞLARI 49. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı linki. İşte 49. Bölüm fragman…

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.