TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslı Hünel ile Gelin Evi: Şengül Gürçay kimdir? Şengül gelin kaç puan aldı?

Show TV'nin fenomen yarışma programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, yeni bir heyecanla haftaya başlıyor. Program, birbirinden renkli ve iddialı beş yeni gelinle izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, Gelin Evi yeni haftanın üçüncü gün yarışmacısı Şengül Gürçay kimdir? Gelin Evi Şengül Gürçay kaç puan aldı?

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 15:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aslı Hünel ile Gelin Evi: Şengül Gürçay kimdir? Şengül gelin kaç puan aldı?

Show TV'nin sevilen yarışma programı Gelin Evi, bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hafta boyunca ev sahibi gelinler, izleyicilere eğlenceli karşılamalar ve özel sunumlarla keyifli anlar yaşatacaklar. Peki, Gelin Evi yeni haftanın üçüncü gün yarışmacısı Şengül Gürçay kimdir? Gelin Evi Şengül Gürçay kaç puan aldı? İşte Şengül gelin hakkında merak edilen detaylar...

Show TV'nin sevilen yarışma programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, yeni bölümüyle 8 Mayıs Çarşamba günü saat 12.30’da izleyicilerle buluştu. Haftanın sonunda birinci olan gelin, 50 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak! Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek. Heyecan dolu yarışma, izleyicileri ekrana kilitleyecek anlar vadediyor.

GELİN EVİ YENİ HAFTANIN ÜÇÜNCÜ GÜN YARIŞMACISI ŞENGÜL GÜRÇAY KİMDİR?

Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin 1292. Bölümünde, 44 yaşında olan ve 32 yıllık evli olan Şengül Gürçay'ın evine konuk olundu. Gelin Evi'nde, rakipleri Şengül Gelin'in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna kadar geniş bir yelpazede değerlendirmelerde bulundular. Gelinler arasında kıyasıya bir yarışın yaşandığı programa, birbirinden iddialı ve becerikli 5 gelin katıldı. Ev dekorasyonundan misafirperverliğe, sofra sunumundan çeyiz hazırlığına, düğün organizasyonundan balayı planlamasına kadar farklı alanlarda yeteneklerini sergilediler. Haftanın sonunda birinci olan gelin 50.000 TL’lik büyük ödülün sahibi olacak.

GELİN EVİ ŞENGÜL GÜRÇAY KAÇ PUAN ALDI?

Aslı Hünel ile Gelin Evi 1292. Bölümünde, Şengül Gürçay’ın evine konuk olundu. Rakipleri Şengül Gelin'in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna kadar birçok farklı alanda değerlendirmelerini yaptı. Hatica gelin Şengül geline 3 puan verirken Özgül Hanım 2 puan verdi. Işıl gelin ve Yasmin gelinden de 2'şer puan alan Şengül Gelin toplamda 9 puana ulaştı.  

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.