TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslı Hünel ile Gelin Evi 1279. bölümde neler olacak, haftanın final yarışmacısı Selin Zengin kaç puan aldı?

Aslı Hünel İle Gelin Evi, 19 Nisan Cuma tarihinde heyecan dolu bir yeni bölüm ve yeni yarışmacılarla ekranlara geliyor. Programın yeni bölümünde izleyicileri nelerin beklediği ise merak konusu. Gelinlerin evdeki çekişmeli mücadelesi ve yaşadıkları eğlenceli anlar, yarışmanın ruhunu oluşturuyor. Gelin Evi'nde bugün Selin gelinin evi ziyaret edildi. Peki, haftanın final yarışmacısı Selin Zengin kaç puan aldı? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aslı Hünel ile Gelin Evi 1279. bölümde neler olacak, haftanın final yarışmacısı Selin Zengin kaç puan aldı?

Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara taşınan Show TV'nin sevilen yarışma programı Gelin Evi, yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. Bu hafta da gelinlerin yetenekleri ve evlilik maceraları ekranlara taşınacak. Aslı Hünel'in rehberliğinde, seyirciler unutulmaz anlar yaşamaya hazırlanıyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi 15- 19 Nisan haftasında, haftanın finalinde Selin Zengin evini açtı. Peki, haftanın finalinde Selin Zengin kaç puan aldı?

Aslı Hünel ile Gelin Evi 1279. bölümde neler olacak?

Bu hafta 24 yaşındaki ve 3 yıllık evliliğinin tadını çıkaran Selin Zengin'in evine konuk olundu. Selin, evinin her köşesine yansıttığı kişisel dokunuşlarıyla dikkat çekiyor. El emeği göz nuruyla hazırladığı çeyizinden, ev dekorasyonuna kadar her detayı özenle seçmiş. Ayrıca, konuklarına sunduğu lezzetli ikramlıklarla da misafirlerini memnun etmeyi başarıyor. Bu hafta, Selin'in ev sahipliğinde birbirinden renkli ve keyifli anlar bizi bekliyor.

Gelin Evi Selin Zengin kaç puan aldı?

Selin gelin, Show TV'nin popüler yarışma programı Aslı Hünel ile Gelin Evi'ne katıldı ve diğer gelinlerden aldığı puanlar şu şekilde:

- Tuğçe:

- Rabia: 

- Nezahat: 

- Ayşenur: 

Gelin Evi son bölümde neler oldu?

Aslı Hünel'in sunduğu "Gelin Evi" programının 1278. bölümünde, 24 yaşındaki ve 5 aydır evli olan Ayşenur Eren'in evine konuk oldular. Rakipler, Ayşenur'un ev düzeninden sofra düzenine kadar birçok farklı alanda değerlendirmelerini yaptılar.

Detaylar geliyor...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.