TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arka Sokaklar’da heyecan dorukta! Mesut komiser yeniden izleyiciyle buluşuyor. Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

3 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin 673. bölümünden yeni bir fragman yayınlandı. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu gibi sevilen oyuncuların başrolünde yer aldığı bu bölümde, Mesut Komiser karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Şevket Çoruh'un geri dönüşü büyük heyecan yarattı. Peki Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 10:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
Arka Sokaklar’da heyecan dorukta! Mesut komiser yeniden izleyiciyle buluşuyor. Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Yeşilçam'ın efsane ismi Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği Arka Sokaklar dizisinin bu Cuma yayınlanacak yeni bölümünden bir fragman daha paylaşıldı. Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'a, Şevket Çoruh'un canlandırdığı Mesut Komiser ve Oya Okar'ın Selin Komiser karakterleriyle geri döneceği önceden duyurulmuştu. Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın 16 sezon boyunca izleyicilerle buluşan Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh'un diziden ilk görüntüsü de fragmanla birlikte izleyicilerle paylaşıldı. Peki Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar’da heyecan dorukta! Mesut komiser yeniden ekran karşısında. Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

Hatice, hastanede yaşam savaşı verirken, saldırganın tanıdık biri olduğunu öğrenen Kadir deliye döner.

Hakan'ın eski sevgilisi Ebru, eşi Vedat'tan şiddet gördüğünde Hakan ve Aylin'den yardım ister. Ebru'nun oğlu Kaan ile ilgili Hakan'ın şüpheleri giderek artmaktadır.

Selvi, zor şartlarda babasız büyüttüğü 10 yaşındaki oğlu kaçırılır. Ekibimiz, Onur'u her yerde ararken aynı mahallede başka çocukların da hedef alındığını fark eder.

Önlerine düşen istihbaratla eşkali Mesut'a benzeyen birinin yurda giriş yaptığı bilgisini alan Arif ve Rıza, işin iç yüzünü öğrenmek için Selin'e ulaşmaya çalışırlar; ancak, istedikleri yanıtları alamazlar. Bunun üzerine Mesut'un akıbeti merak konusu olur.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

26 Nisan 2024 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 672. Bölümünde casusluk olayı nedeniyle Mossad'ın takibinde olan ekibimiz, MİT tarafından alıkonulur!

Rıza Baba ve ekibi, MİT elemanları eşliğinde götürüldükleri yerde farklı deneyimler yaşarlar.

Ağır yaralı bir şekilde hastaneye getirilen Kurtuluş Baki'yi kurtarmak için Dr. Alpay başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları seferber olur.

Eşi Selman'dan ayrılan Nur, hala onun şiddetine maruz kalmaktadır. Şans oyunu satıcısı Zeki, Nur'a yardım etmek için kolları sıvar.

İpek'in bilgi yarışmasına okul arkadaşı Atlas'la çalışması, Haydarberk'i çileden çıkarır.

Yıldız'ın kardeşi Sarp, kumarda borç batağına saplanmıştır. Sarp, bu parayı nereden bulacaktır?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.