TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arat’ın senin karşına tesadüfen çıktığına inanmıyorum… Kül Masalı yeni bölümde neler olacak?

Kül Masalı hayranları heyecanla beklenen 8. bölüm fragmanı sonunda yayınlandı ve dizinin merakla beklenen yeni bölümünde neler olacağıyla ilgili ipuçları ortaya çıktı. İzleyiciler, Kül Masalı'nın yeni bölümünde büyük sürprizlerin ve dönüm noktalarının kendilerini beklediğini görüyor. Başrollerinde usta oyuncuların yer aldığı dizi, her bölümde izleyicilerine sürükleyici bir macera sunuyor. Peki, Kül Masalı'nın yeni bölümünde neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Arat’ın senin karşına tesadüfen çıktığına inanmıyorum… Kül Masalı yeni bölümde neler olacak?

TRT1'in sevilen dizisi Kül Masalı'nın merakla beklenen 8. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, izleyicilerini her bölümde büyülemeye devam ediyor. Yayınlanan fragmanla birlikte izleyiciler, yeni bölümde neler olacağına dair ipuçları yakaladılar. Peki, Kül Masalı'nın yeni bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde…

Kül Masalı'nın yeni bölümünde neler olacak?

Jale'nin cinayet suçlamasıyla gözaltına alınması, Giraylı köşkünde bomba etkisi yaratır. Cemil, Arat ve Jale'nin verdiği ifadeler yeterli kanıt olmadığı için serbest bırakılır. Ancak bu yeni ve önemli bilgiyi araştırmak için Cemil'in peşini bırakacağına dair bir işaret yoktur.

Tufan'ın sözleri üzerine etkilenen Behiye, ablasını Arat'a karşı uyarır. Ancak son yaşadığı olayın etkisiyle Arat'a güvenmeyi tercih eden Özge, Behiye'nin uyarılarını ciddiye almaz. Jale'nin sakladığı korkunç sırrı öğrenen Neveser büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Artık Jale'ye olan bakış açısı tamamen değişmiştir. Evdeki en büyük destekçisini kaybeden Jale, iyice köşeye sıkışmıştır.

TRT 1'in sevilen dizisi Kül Masalı'nın 8. bölüm fragmanı yayınlandı! "Jale kimi öldürdü?" sorusuyla merak uyandıran yeni bölüm, 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'da izleyicilerle buluşacak!

Kül Masalı dizi kadrosu

Kül Masalı dizisinin kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır:

Gökhan Alkan (Arat Giraylı)

Sevda Erginci (Özge Günay)

Başak Gümülcinelioğlu (Jale Giraylı)

Hülya Darcan (Neveser Giraylı)

Ushan Çakır (Cemil Öz)

Özgür Çevik (Erhan Sanlı)

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.