TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da o ilçelerde elektrik kesintisi alarmı! 25 Mart Antalya elektrik kesintisi

Antalya'da elektrik kesintisi listesi... Antalya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Mart 2024 Pazartesi günü hangi ilçelerin hangi mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak?

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 23:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 23:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Antalya’da o ilçelerde elektrik kesintisi alarmı! 25 Mart Antalya elektrik kesintisi

AEDAŞ elektrik kesintisi listesi! Antalya’da elektrik ne zaman gelecek? 25 Mart 2024 Pazartesi günü Antalya’nın farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 25 Mart 2024 Pazartesi günü Antalya’nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Antalya elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Antalya elektrik kesintisi ve detayları…

Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Antalya’da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Antalya elektrik kesintisi ve AEDAŞ elektrik kesintisi listesi araştırmaları yapıyor. AEDAŞ Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 25 Mart 2024 Pazartesi günü Antalya’nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Antalya Manavgat’ta elektrik kesintisi

09:30-16:30

ANTALYA,MANAVGAT,MERKEZ EVRENSEKİ Mah. KÖMÜRCÜLER K.Ev., ANTALYA,MANAVGAT,MERKEZ BUCAKŞEYHLER,MERKEZ DİKMEN,MERKEZ DİKMEN Mah.,MERKEZ OYMAPINAR,MERKEZ YUKARIIŞIKLAR, ANTALYA,MANAVGAT,MERKEZ ILICA 161,MERKEZ ILICA 171,MERKEZ ILICA Mah. 165 Sk.,MERKEZ ILICA Mah. 171 Sk.

09:00-17:00

ANTALYA,MANAVGAT,MERKEZ HOCALAR ÖZVADİ

Antalya Kumluca’da elektrik kesintisi

10:00-14:00

ANTALYA,KEMER,MERKEZ OVACIK SIĞIR EREĞİ;ANTALYA,KUMLUCA,MERKEZ GÖLCÜK BOSTANALANI,MERKEZ GÖLCÜK KOZARASI,MERKEZ GÖLCÜK Mah.

Antalya Kaş’ta elektrik kesintisi

13:00-15:00

ANTALYA,KAŞ,MERKEZ AĞULLU Mah. KÖYİÇİ Sk.

10:00-17:00

ANTALYA,KAŞ,MERKEZ GELEMİŞ TAVAS,TAVAS GELEMİŞ,YALI GELEMİŞ 150 ADA 9 PARSEL

16:00-18:00

ANTALYA,KAŞ,MERKEZ AKÖRÜ BADEMBURNU,MERKEZ AKÖRÜ Mh. BADEMBURNU Sk.

Antalya Döşemealtı’nda elektrik kesintisi

12:00-14:00

ANTALYA,DÖŞEMEALTI,MERKEZ YEŞİLBAYIR 5103,MERKEZ YEŞİLBAYIR 5108,MERKEZ YEŞİLBAYIR Mah. 4939 Sk.,MERKEZ YEŞİLBAYIR Mah. 5120 Sk.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR?

Elektrik kesintisi, elektrik enerjisinin beklenmedik veya planlanmış bir şekilde kesilmesidir. Bu kesintiler genellikle elektrik şebekesindeki bir arıza, aşırı yüklenme, doğal afetler, bakım çalışmaları veya enerji tedarikçisi tarafından planlanan kesintiler gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Elektrik kesintileri, evlerde, işyerlerinde ve endüstriyel tesislerde elektrikle çalışan cihazların ve sistemlerin normal işleyişini etkiler ve bazen ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, elektrik kesintileriyle ilgili planlama ve hazırlık önemlidir.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR?

Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR?

Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.