Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu kayıtları başladı mı? AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Yaz Okulu kayıtları başladı. Öğrenciler, AÖF Yaz Okulu'na kayıt yaptırmak için nasıl işlem yapacakları, kayıt ücreti ve sınav tarihleri hakkında bilgi arayışındalar. 2024 AÖF Yaz Okulu sınavı tarihi de merakla bekleniyor. Peki AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 16:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu kayıtları başladı mı? AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri için 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt duyurusunu paylaştı. Öğrenciler, AÖF Yaz Okulu kayıt işlemleri hakkında bilgi edinmeye başladı. Kayıt tarihlerini kaçırmak istemeyenler, kayıt sürecinin nasıl yapıldığını ve son başvuru gününü öğrenmek için araştırma yapıyor. Ayrıca, kayıt ücreti ve diğer detaylar hakkında da bilgi sahibi olmak istiyorlar. Peki, Anadolu Üniversitesi  AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır? Detaylar haberimizin devamında...

AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman?

Anadolu Üniversitesi yaz okulu başvuruları 1 Temmuz Pazartesi ile 5 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak.

AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır?

AÖF Yaz Okulu kayıtları 1 Temmuz itibariyle başlayacak ve 5 Temmuz'da sona erecek. Kayıt işlemi, öğrencilerin Ders Seçimi yapması ve Kayıt Bedelinin Ziraat Bankası hesabına ödenmesiyle gerçekleşecek. AÖF yaz okulu için kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilirler.

Adaylar, AÖF Yaz Okulu kaydı için ilk olarak aof.anadolu.edu.tr adresinden ders seçimlerini yapacaklar. Ders seçimlerini tamamladıktan sonra kayıt ücretini Ziraat Bankası hesabına yatıracaklar. Ardından kayıt durumlarını kontrol edip eKampüs sistemi üzerinden ders kitaplarını yükleyebilecekler.

Kayıt işlemleri şu adımları içermektedir:

1. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler yaz okuluna kayıt yapamayacaklar.

2. Yaz okuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler en fazla beş ders seçebilirler.

3. Ders seçimi işlemi aof.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Öğrenci Otomasyonu'nda, Ders Seçim (Ekle/Sil) bağlantısından yapılacaktır.

4. Ders seçimini tamamlayan öğrenciler, 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu ücretini belirtilen tarihler arasında Ziraat Bankası üzerinden ödeyebilirler.

5. Yaz okulu kayıt tarihinin son günü olan 5 Temmuz 2024 tarihine kadar saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecektir.

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavı, takvime göre 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.