TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aleyna'nın sözleri ortalığı karıştırdı... Yunus Emre'nin eşinden cevap gecikmedi!

Survivor All Star yarışmasında yakınlıkları nedeni ile daha önce aileleri tarafından uyarılan Aleyna ve Yunus Emre arasındaki tartışma Aleyna'nın söylediği sözlerden dolayı iyice alevlendi. İşte gerilimi iyice arttıran Aleyna Kalaycıoğlu'nun sözleri...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 13:53
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aleyna'nın sözleri ortalığı karıştırdı... Yunus Emre'nin eşinden cevap gecikmedi!

Survivor All Star'da yakınlıkları nedeniyle daha önce aileleri tarafından uyarılan Yunus Emre ve Aleyna arasında çıkan tartışma, Aleyna'nın "Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Ben onun bildiği kadınlardan değilim" demesiyle alevlendi. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ise, "Haddini bilmez şımarık kadın, biz başkalarının ailesine benzemeyiz" diyerek tansiyonu iyice yükseltti. İşte detaylar...

Survivor All Star yarışmacısı Aleyna, oyun alanında tartıştığı Yunus Emre için "Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Ben onun bildiği kadınlardan değilim" ifadelerini kullandı. Aleyna'nın bu sözleri üzerine sinirlenen Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ise "Haddini bilmez şımarık kadın, biz başkalarının ailesine benzemeyiz" diyerek tansiyonu daha da artırdı.

survivor

Survivor All Star'da yakınlıkları nedeniyle daha önce aileleri tarafından uyarılan Yunus Emre ve Aleyna arasında tartışma çıktı. Oyun sırasında birbirlerine hareket eden Nefise ve Yunus Emre'nin çarpmasından rahatsız olan Aleyna'nın tepkileri olayın fitilini ateşledi. "Yunus Emre, beni başka kadınlarla karıştırmasın" diyerek sözlerine başlayan Aleyna'ya, Yunus Emre'nin eşi hızlı bir şekilde cevap verdi.

ALEYNA'DAN SERT SÖZLER

Röportajında oyun alanındaki tartışmasıyla ilgili tepkisini dile getiren Aleyna, şunları söyledi: "Ada'da ve normal hayatta sürekli bir şeyleri kırıyor, yakıyor, birilerine zarar veriyor ve kendisine zarar veriyor. Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Çünkü bana kimse bu zamana kadar küfür edemedi, sakın beni onlarla karıştırmasın. Ben, onun tanıdığı kadınlardan da değilim. Ama dedim ki 'Aleyna, sakin ol, yakın arkadaşın.' Bir şekilde tatlıya bağladık, ama ben bu durumu sağlıklı bulmuyorum. Allah, yakınlarına sabır versin."

survivor yunus emre

BERİA ÖZDEN: HADDİNİ BİLMEZ, ŞIMARIK KADIN

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, Aleyna'nın sözleri karşısında büyük bir öfke yaşadı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Pardon ama ailece çok gerginiz, neden ailelere sıçrıyor bu konu? Haddini bilmez, şımarık bir kadının davranışı çok çirkin. Günlerdir eski ve yeni yarışmacılara parmak sallayan, şov yapan birini izledik. Senin annen anne, bacın bacı. Yunus Emre'nin ailesine, bana, kız kardeşine laf edecek bir kadın değilsin! Başkalarının ailesini eleştiren, yarışmacının halkına nasıl girme cesareti bulabiliyorsun diye sana soruyorum ve bu durumdan özür dilemelisin! Burada, kendi evladını özleyen bir annenin çektiği acıyı çirkin primine alet edemezsin."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.