TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aldatmak 67. bölüm fragmanı yayınlandı! Güzide öz çocuğunu ararken nelerle karşılacak, Aldatmak yeni bölümde neler olacak?

Başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun paylaştığı heyecan dolu dizi Aldatmak, 2 Mayıs Perşembe günü ekranlara gelecek olan 67. bölüm fragmanıyla izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Merakla beklenen yeni fragman, dizinin tutkulu hayranlarını bir kez daha ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Peki Aldatmak yeni bölümde neler olacak? Güzide öz çocuğunu bulabilecek mi? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 09:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aldatmak 67. bölüm fragmanı yayınlandı! Güzide öz çocuğunu ararken nelerle karşılacak, Aldatmak yeni bölümde neler olacak?

Aldatmak adlı dizinin heyecanla beklenen 67. bölüm fragmanı izleyicileri adeta büyüledi. Perşembe akşamları Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi, yeni bölüm fragmanıyla nefesleri kesti. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu Aldatmak'ın senaryosunu ise Yıldız Tunç, Atilla Özel ve Selena Çağlayan kaleme alıyor.

Dizinin başrollerinde ise Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi usta isimler yer alıyor. Ayrıca, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken ve diğer birçok yetenekli oyuncu da dizinin kadrosunda yerini almış durumda.

Aldatmak dizisinin 67. bölüm fragmanıyla birlikte izleyiciler, yeni gelişmeler ve heyecan dolu sahnelerle dolu bir bölüm için sabırsızlanıyor. Peki Aldatmak yeni bölümde neler olacak? Güzide öz çocuğunu bulabilecek mi? Detaylar haberimizde...

ALDATMAK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Güzide, öz çocuğunu aramaya devam ederken yeni gelişmelerle sarsılır. Tarık'ın baskınıyla Yeşim, onun karşısında gücünü kaybeder ve son olaylardan sonra Yeşim ile Ümit büyük bir yüzleşme yaşarlar.

Kahraman'ın annesine olan düşkünlüğü, sadece Mualla'yı değil Oylum'u da zor durumda bırakacaktır. Kadriye, aileyle giderek yakınlaştıkça, Mualla beklenmedik bir hamlede bulunur.

Sezai'nin isteklerine saygı göstermek zorunda kalan Oltan, İpek'in yakınlaşma çabalarına duvara toslar. Hem kızını hem de hayatının aşkını kaybeden Sezai ise hayatında büyük bir değişiklik yapmaya hazırlanır.

Ancak Kahraman'ın bir keşfi, kaderlerini değiştirebilir… Aldatmak'ın heyecan dolu yeni bölümü, Perşembe günü saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

ALDATMAK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadriye, oğlu için verdiği mücadelede güçlenmeye başlarken, Mualla ile sarsıcı bir yüzleşme yaşar. Kahraman'ın annesini aşiretten saklamak istememesi ise Dicleli ailesinde dengeleri değiştirecek bir hamle olarak karşımıza çıkıyor.

Sezai ise kızının suçlarını affetmekte zorlanırken, İpek'ten gelen beklenmedik itiraf onu büyük bir şaşkınlığa sürükler. Bu itirafın, Oltan'ın hayatını alt üst edeceği ise büyük bir gerçek olarak duruyor. Tolga ise vicdanıyla mücadele ederken, Selin için elinden geleni yapmaktadır ancak Selin'in gerçek duygularından habersizdir.

Güzide, yeni bilgiler ışığında Dündar'ın öz annesi olup olmadığını tekrar sorgularken, Dündar'la gittikçe yakınlaşan Yeşim ise müşterilerle yaşadığı kötü deneyimlerin altında yatan gerçekleri keşfeder. Ancak Ümit'in kıskançlığı, Yeşim için korkunç sonuçlar doğuracaktır...

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.