TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aldatmak 64. Bölümün 2.fragmanı yayınlandı! Oylum ve Kahraman için yolun sonu mu geliyor? Aldatmak dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Aldatmak dizisinin yeni bölümünden yayınlanan 2. fragman izleyicileri heyecanlandırdı. ATV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan dizinin 64. bölümü için 2. fragman paylaşıldı. Kahraman, Oylum'a olan duygularından emin olamıyor mu? Oylum ve Kahraman arasındaki ilişki sona mı eriyor?

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 14:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aldatmak 64. Bölümün 2.fragmanı yayınlandı! Oylum ve Kahraman için yolun sonu mu geliyor? Aldatmak dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun başrollerini üstlendiği Aldatmak dizisinin 4 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan 64. bölümün 2. fragmanı izleyiciyle buluştu.

Murat Saraçoğlu'nun yönettiği dizinin senaryosunu ise Yıldız Tunç, Atilla Özel ve Selena Çağlayan kaleme aldı. Yeni bölümde, Kahraman, Oylum'a olan duygularını bir kez daha gözden geçirirken, beklenmedik bir karar alır. Bu karar, Mualla ile Oylum arasında gerilimi artırır. 'Aldatmak' yeni bölümleriyle her Perşembe saat 20.00'de ATV’de… Aldatmak dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

aldatmak dizisi

ALDATMAK 64.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Büyük sırlar ortaya çıkınca Kahraman, Oylum'la ilişkilerini onarmaya başlar. Kahraman'ın doğru bildiği yanlışları düzelten ise Sezai olacaktır. Kendi hayatını onarmakta başarısız olan Sezai, Güzide'yle yaşadığı yüzleşmelerden kalbi kırık ayrılır.

İpek'in ne kadar tehlikeli bir insan olduğu bir kez daha görülür. Bu sefer yalanlarına inanmayan Oltan'la sarsıcı bir yüzleşme yaşarlar. Ancak İpek'in suçlarını ispat edebilecek kişi Oltan değil, beklenmedik bir tanıdık olacaktır.

aldatmak dizisi

Yeşim iş hayatında tatsız deneyimler yaşamaya devam eder. Ümit, ona karşı ufak bir umut beslemeye başlarken Yeşim'in ilgisi beklenmedik bir yere kayacaktır.

Mualla'nın, Can'ı kaçırma tehlikesi Güzideleri sürekli tetikte olmaya zorlar. Oylum'un Mualla'ya karşı büyük hamlesi, ilişkilerinde dengeleri değiştirecektir…

ALDATMAK 64.BÖLÜM 2.FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.