TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana İstanbul Uçak Bileti

Dünyanın ve Türkiye’nin gözdesi İstanbul’a gitmeye hazır mısın?

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 09:44
Kaynak: BÜLTEN
Adana İstanbul Uçak Bileti

Her yıl yurt içi ve yurt dışından milyonlarca insanı kendine hayran bırakan İstanbul bu sefer ziyaretçilerinizi Adana’dan alıyor. O zaman Adana İstanbul uçak bileti alalım ve maceraya başlayalım!

Yüzyıllar boyunca çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmasına bağlı olarak kültür çeşitliliği bakımından zengin olan İstanbul, köklü tarihi ve birbirinden değerli eserleri ile herkesi kendine hayran bırakır. Topkapı Sarayı, Galata Kulesi, Dolmabahçe Sarayı, Kız Kulesi ve daha pek çok İstanbul simgesine aşık olmaya hazırsanız Adana İstanbul uçak bileti ile ilgili detaylı bilgilere geçelim. Akıllı Seyahat mottosuyla en uygun uçak bileti alabileceğiniz Bilet Dükkanı seyahat için evin kapısından çıktığınız andan varış noktasınıza kadar her adımınızı rahatça planlamanıza yardımcı olur. 

Adana İstanbul Uçak Bileti Fiyatları

Hayran bırakan İstanbul Boğazı, büyüleyen Adalar’ı, tarihi mirasımız olan görkemli sarayları ile İstanbul’u ziyaret etmek için yola çıkanların aklındaki ilk soru: Adana İstanbul uçak bileti ne kadar? İstanbul için seyahat planı yaparken Bilet Dükkanı web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ederek birbirinden avantajlı uçak bileti kampanyalarından yararlanabilir ve bütçenizi aşmayacak bir tatil planı yapabilirsiniz. 

Uçak bileti fiyatları; yolculuk tarihi ve hava yolu firması gibi pek çok değişkene bağlıdır. Bilet Dükkanı kampanya ve indirimleri ile size en uygun Adana İstanbul uçak bileti sizi bekliyor. Adana İstanbul uçak bileti için ortalama fiyatlar ise şu şekildedir: 

●    AnadoluJet 610 TL, 
●    Pegasus 1.020 TL
●    Türk Hava Yolları 1.490 TL’den başlayan fiyatlarla. 

Adana’dan Türkiye’nin ve dünyanın gözdesi İstanbul’a giderek çok sayıda turistik mekanı yakından görmek isteyenler, https://www.biletdukkani.com/adana-istanbul-ucak-bileti sayfasımızı ziyaret ederek en uygun Adana İstanbul uçak bileti fırsatlarını yakalayabilir.

Avantajlı Adana İstanbul Uçak Bileti 

Bilet Dükkanı fırsatları ile ucuz Adana İstanbul uçak bileti nasıl alırım diye merak ediyorsanız işte size adım adım satın alma süreci: 

●    Ana sayfada yer alan ‘Uçak Bileti’ sayfasına gidin, 
●    Arama alanına kalkış/varış noktalarınızı ve seyahat tarihiyle birlikte yolcu sayısını girin, 
●    Havalimanı, hava yolu şirketi, gidiş saati, yolculuk süresi, aktarma durumu, bagaj ve fiyat bilgilerini detaylı bir şekilde inceleyerek size uygun olanı seçin,
●    Otomatik olarak gideceğiniz “Ödeme Sayfası” üzerinden, banka kartı ya da kredi kartı bilgilerinizi girin,
●    Ödeme onaylandıktan sonra uçak bileti işlemleriniz tamamlandı! 

Adana İstanbul uçak bileti aldığınızda uçuş bilgileriniz otomatik olarak tarafınıza SMS ve e-posta aracılığıyla gönderilecektir. Uçak bileti ile ilgili merak ettiklerinizi Bilet Dükkanı mobil uygulamasında yer alan Sıkça Sorulan Sorular kısmında ya da web sitesindeki Yardım sayfasından tüm detayları ile öğrenebilirsiniz. Bunun yanında seyahatinizle ile ilgili herhangi bir aksaklık olması durumunda iptal/iade ve değişiklik işlemleriniz için 7 gün 24 saat hizmet veren Bilet Dükkanı Seyahat Hattı’nı arayabilirsiniz. İptal ve değişiklik hakları uçak bileti satın aldığınız hava yolu firmasının kurallarına göre farklılık gösterebilir. 

İstanbul Havalimanlarından Şehir Merkezine Ulaşım 

Adana İstanbul uçak bileti aldıysanız sizi ilk karşılayacak olan durak İstanbul Havalimanı ya da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı olur. Peki Türkiye’nin en yoğun havalimanlarından karmaşaya takılmadan şehir merkezine nasıl gidilir? 

Avrupa Yakası’nda yer alan İstanbul Havalimanı ve Anadolu Yakası’nda bulunan İstanbul Sabiha Gökçen Havlaimanı’ndan İstanbul şehir merkezine toplu taşıma seçenekleri yanında konforlu ulaşım yolları ile de gidebilirsiniz. 

İzmir İstanbul uçak bileti olan İstanbul Havalimanı’nı seçmesi durumunda uygun fiyatlı bir ulaşım için metro veya otobüs, konforlu ama cebini düşünen bir ulaşım için Havaİst, toplu taşıma kullanmak istemiyorsa araç kiralama, taksi veya transfer seçeneklerini değerlendirebilir. 
 
Aynı şekilde Anadolu Yakası’nda yer alan İstanbul’a Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullanacak olan Adana İstanbul uçak bileti yolcuları İstanbul şehir merkezine ulaşım için taksi, araç kiralama, transfer, otobüs ve metro gibi seçenekleri ile gidebilir. 


Akıllı Saatler ile Uçak Bilet Çok Uygun! 

Adana İstanbul uçak bileti almak için karar verdiyseniz size Bilet Dükkanı’nın en popüler kampanyası Akıllı Saatler’den bahsedelim. Haftanın belli günleri ve saatleri arasında yapılan Akıllı Saatler kampanyası ile yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde geçerli dev indirimleri yakalayabilirsiniz. 

Avantajlı fiyatlardan yararlanmak ve uygun Adana İstanbul uçak bileti almak için Bilet Dükkanı mobil uygulamasını indirmeyi ve bildirimlerinizi açmayı unutmayın! 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.