TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı'dan Survivor'da montaj hatası açıklaması: Yunus Emre'nin cezası bakın neden artmış

Survivor All Star 2024'te Yunus Emre Özden ve Ogeday Girişken arasındaki tartışma, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Programın sunucusu Acun Ilıcalı, kavganın ardından yapılan ada konseyinde Yunus Emre'nin cezasını açıkladı. 14 Nisan akşamı yayınlanan bölümde Ilıcalı, bir montaj hatasının yaşandığını belirtirken, Yunus Emre'nin cezasının neden arttığı belli oldu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 14:26
Kaynak: HABER MERKEZİ
Acun Ilıcalı'dan Survivor'da montaj hatası açıklaması: Yunus Emre'nin cezası bakın neden artmış

Survivor All Star'da 14 Nisan akşamı yayınlanan bölümde, Survivor All Star 2024'ün sunucusu Acun Ilıcalı, önemli bir 'montaj' hatasının yaşandığını vurgularken, bu hatanın Yunus Emre'nin cezasının artmasına neden olan sözlerin ekrana gelmesine sebep olduğu ortaya çıktı. İşte Yunus Emre ile Ogeday arasında yaşanan kavganın konsey boyutu. Detaylar haberimizin devamında...

Survivor Yunus Emre'nin aldığı ceza

Survivor'da Ogeday Girişken ve Yunus Emre Özden arasında şiddetli bir kavga yaşandı. Yunus Emre'nin, Ogeday'a karşı ağır sözler sarf ettiği bildirildi. Bu sözlerin ardından Ogeday, Yunus Emre'ye saldırdı ve ortam bir anda kaosa döndü. Diğer yarışmacılar duruma müdahalede yetersiz kalınca, yapım ekibi olaya müdahale etmek zorunda kaldı. İkili ancak güçlükle sakinleştirilerek oyun alanından uzaklaştırıldı. Survivor All Star'da bu yaşanan kaosun sonucunda Yunus Emre'ye ceza verildi. Gerçekleşen konseyde Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezasını açıkladı.

Ilıcalı: Benim Survivor'daki konseylerimin yarısı seninle konuşmakla geçti

Acun Ilıcalı, konseyde kavga eden yarışmacıları dinlerken Yunus Emre'ye şu sözleri sarf etti:

Bence sen kötü kötü söz söylemeye meyilli falan değilsin. Kötü söz söylemeyi kendine alışkanlık edinmişsin. Sen bunu iş edinmişsin. Sen olayın içindeki problemsin. Problemi çıkartan sensin. Normal medeni bir şekilde tartışamıyorsun. Bu kadar cezayı yiyip uslanmamak neden olur sence? Sen olay çıkarmaya gelmişsin. Olayı çıkardın, tutmak isteyen adama bile sataşıyorsun. Olay çıkartmak için sebep arayan en ufak tartışmada her türlü tepkiyi veren sensin. Benim Survivor konseylerimin yarısı seninle konuşmakla geçti.

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, Yunus Emre'nin bu hamleleri nedeniyle 8 oyun ve 8 ödül cezası aldığı bildirildi.

Aleyna'dan Yunus Emre'nin cezasına sert tepki

Survivor All Star 2024'de son dönemde Yunus Emre Özden ile samimiyetiyle sık sık gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, takım arkadaşının cezasını duyduktan sonra şu sözleri dile getirdi:

Takım olarak cezalandırılıyoruz, yani cezayı aslında takım da almış oluyor. Yunus başarılı bir yarışmacı. Onun oynamaması bizi de çok etkileyecek.

Acun Iılcalı montaj hatasını açıkladı

Survivor All Star 2024'ün yapımcısı Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezalarını açıkladığı anda beklenmedik bir montaj hatasının olduğunu itiraf etti. İlk başta 5 ödül ve 5 oyun cezası alan Yunus Emre'nin Ogeday'ın ceza almadığını duyunca kendini tutamayarak tepki göstermesi üzerine Ilıcalı "Biraz daha söyle ne yapacaksın? Söyle ne yapacaksın bir duyalım, hadi temasını da duyalım" diye sinirlendi ve bunun Üzerine Yunus Emre'nin 5 ödül olan cezası 8'e çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.