6 Haziran 2024 Reyting sonuçları! Reytinglerde kim birinci oldu?

Medya gündemini yakından takip edenler için merakla beklenen reyting sonuçları yayınlandı. Dizilerden yarışma programlarına, haber bültenlerinden diğer programlara kadar geniş bir yelpazede değerlendirilen 6 Haziran’ın izlenenleri belirlendi. Peki, dün en çok hangi kanal tercih edildi? İşte gecenin reyting birincisi... İşte, izleyicileri ekrana kilitleyen Perşembe gecesinin reyting sonuçları!

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 13:37
Kaynak: HABER MERKEZİ
6 Haziran 2024 Reyting sonuçları! Reytinglerde kim birinci oldu?

6 Haziran’da ekranlara yansıyan reyting sonuçları, dizi tutkunlarının ilgi odağı haline geldi. Perşembe akşamı, birbirinden iddialı yapımların kıyasıya rekabet ettiği gece, reyting sonuçlarına dair büyük bir merak var. Total, AB ve ABC1 gibi farklı kategorilerde yapılan sıralamalar, dizilerin geleceği hakkında önemli ipuçları sunuyor. Aşkı Memnu, Hudutsuz Sevda, Survivor gibi programların sonuçları, dünün reyting birincisinin kim olduğunu belirlemekte etkili oldu. Peki, Peki, 6 Haziran reyting sonuçları nasıl oluştu? 6 Haziran 2024 Perşembe gününe ait reyting sonuçları açıklandı mı? Reytinglerde kim birinci oldu? İşte, 6 Haziran Perşembe gününe ait reyting sonuçları ve gecenin birincisi!  Zirvenin sahibi hangi yapımlar oldu? Merakla beklenen detaylar…

reyting sonuçları

6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

6 Haziran'da yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı:

Total'de "Survivor All Star" birinci sırayı alırken, "Müge Anlı İle Tatlı Sert" ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada ise "Aldatmak" programı yer aldı.

AB'de "Survivor All Star" birinci sırada yer alırken, ikinci sırada "Aldatmak", üçüncü sırada ise "Ana Haber Bülteni" yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.