TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

29 Nisan Yemekteyiz puan durumu| Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şeyda kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz, TV8 ekranlarında haftanın her günü izleyicileriyle buluşuyor. Her gün, farklı bir yarışmacının evine konuk olan programda, yarışmacılar kendi yemeklerini yaparken, Zuhal Topal da lezzet, sunum ve misafirperverlik gibi unsurlara puan veriyor. Bu puanlar, haftanın finali olan cuma günü büyük bir önem taşıyor. Finalde en yüksek puana sahip olan yarışmacı, büyük ödül olan 75.000 TL'nin sahibi oluyor. Peki, yeni haftanın ilk yarışmacısı olan Şeyda kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şeyda kaç puan aldı? Yemekteyiz 29 Nisan 2024 puan tablosu da merakla bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 18:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
29 Nisan Yemekteyiz puan durumu| Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şeyda kaç puan aldı?

TV8'in sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, izleyicileriyle haftanın her günü buluşuyor. Her gün, farklı bir yarışmacının evine konuk olan programda, yarışmacılar kendi özel tariflerini hazırlarken, Zuhal Topal ise her detaya dikkatlice göz atıyor. Yemekteyiz'in yeni haftasında ilk yarışmacı olarak Şeyda ev sahipliği yapıyor. Şeyda, özenle hazırladığı yemeğiyle jüriyi etkilemeye çalışıyor. Peki, Şeyda bu haftanın ilk gününde kaç puan alacak?  Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şeyda kaç puan aldı? Yemekteyiz 29 Nisan 2024 puan tablosu, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

yemekteyiz

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ ŞEYDA KAÇ PUAN ALDI?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Nisan tarihli bölümünde yarışmacı koltuğuna Şeyda Hanım oturdu. Şeyda hanımın programın sonunda yapılan oylama sonucunda aldığı puanlarla şöyle;

Mahsum beyin verdiği puan: 6

Hava hanımın verdiği puan: 5

Sema hanımın verdiği puan: 5

Serkan beyin verdiği puan: 4

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.