TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2024 Masterchef ne zaman başlayacak? 2024 MasterChef yeni sezon tarihi belli oldu mu?

TV8'in büyük ilgi gören programı MasterChef'in yeni sezonu için geri sayım başladı. Yarışmacıların hünerlerini sergileyerek jürinin beğenisini kazanmaya çalışacağı MasterChef 2024'ün başlangıç tarihi merakla bekleniyor. Peki, 2024 Masterchef ne zaman başlayacak? MasterChef All Star yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 10:04
Kaynak: HABER MERKEZİ
2024 Masterchef ne zaman başlayacak? 2024  MasterChef yeni sezon tarihi belli oldu mu?

TV8'de yayınlanan popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunun başlangıç tarihi merak ediliyor. Başarılı yarışmacıların jürinin değerlendirmesiyle şampiyonluk için mücadele edeceği MasterChef'in yeni sezonu hakkında detaylar bekleniyor. 2024 Masterchef ne zaman başlayacak?  MasterChef All Star yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte, MasterChef 2024 ile ilgili bilgiler...

masterchef

MASTERCHEF YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yarışmanın yeni sezonunun başlangıç tarihi henüz belirlenmedi. Geçen sezon Haziran ayında başlamıştı. Ayrıca, yayıncı kanaldan da yeni sezona ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Konu hakkında daha fazla bilgi geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

2023 MASTERCHEF ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Toplamda üç oyundan oluşan final bölümünün ikisi daha önce stüdyoda oynanırken, kazananı belirleyen son oyun canlı yayında milyonlarca kişi tarafından izlendi. Yarışmacılar ilk oyunun ardından hazırladıkları tabakları şeflerin tadımına sundu. MasterChef'te finalin ilk turunda şeflerin yaptığı tadımın ardından puanlama şöyle gerçekleşti:

1. Oyun:

•             ESRA: 22,5

•             TAHSİN: 21

MASTERCHEF ŞAMPİYONU ESRA

Final oyununun ikinci etabında yarışmacılar yemeklerini hazırlayıp Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin tadımına sundu. Şeflerin değerlendirmesi sonrasında ikinci turda finalistlerin aldıkları puanlar şu şekilde oldu:

2. Oyun:

•             ESRA: 44,5

•             TAHSİN: 42,5

Son oyunun sonunda ise Tahsin'in toplam puanı 66,5 olurken Esra'nın aldığı puan 69,5 oldu. MasterChef finalinin üçüncü oyununda alınan puanların ardından toplamda en yüksek puanı elde eden Esra Tokelli, MasterChef All Star 2023 şampiyonu oldu! Esra, MasterChef şampiyonluk kupasını kazandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.