TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 yaşındaki oğlu 29 yaşındaki karısıyla kaçmıştı... Umut Bey'in kızı Müge Anlı'ya konuk oldu!

Müge Anlı'ya başvuran Umut Yetik'in iddiaları gündem oldu. Başından iki evlilik geçen Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurmuştu. Yayınlanan yeni bölümünde yeni gelişmeler yaşandı...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:07
Kaynak: HABER MERKEZİ
19 yaşındaki oğlu 29 yaşındaki karısıyla kaçmıştı... Umut Bey'in kızı Müge Anlı'ya konuk oldu!

Müge Anlı ve Tatlı Sert'in yeni bölümünde şaşırtan bir olay yaşandı. Umut Yetik ve annesi Nagihan Hanım, acı bir durumla karşı karşıya kaldıkları için Müge Anlı'dan yardım talep etmişti. Umut Bey, kendisinden 8 yaş küçük bir kızı olan eşinin 19 yaşındaki oğluyla evi terk ettiğini ifade etti. Müge Anlı ve Tatlı Sert'in yeni bölümünde, izleyenleri şaşkına çevirecek bir olayla başladı. Umut Yetik ve annesi Nagihan Hanım, Müge Anlı'dan yardım istedi. Umut Bey, kendisinden 8 yaş küçük bir kızı olan karısının 19 yaşındaki oğlu ile evden kaçtığını dile getirmişti. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında olduğunu belirten Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu ifade etmişti. Yayınlanan yeni bölümünde yeni gelişmeler yaşandı. İşte merak edilen olayın detayları...

Umut Bey'in eşi Tuğçe, canlı yayına bağlanarak uzun süredir annelik yaptığı üvey oğluyla kaçtığı iddialarını doğruladı. Umut Bey, duydukları karşısında derin bir üzüntü yaşayarak kızının velayetini almak için resmi makamlara başvurdu. Kaçan üvey oğlu Mustafa ise pişman olmadığını ve her şeyin doğru olduğunu belirtti.

müge anlı

Müge Anlı'nın programında, Umut Bey ve annesi Nagihan Hanım tekrar konuk oldu. Programda, Umut Bey'in 8 yaşındaki kızının programa getirildiği duyuruldu. Bu gelişmeyle birlikte, Tuğçe'nin ve Mustafa'nın programa katılması tansiyonu yükseltti. Tuğçe, evin geçimini Mustafa'nın sağladığını ve ona her zaman baktığını iddia etti. Ancak, Mustafa'nın Tuğçe'ye "anne" diye seslendiği bir video yayınlanmasına rağmen Tuğçe bu gerçeği kabul etmedi.

Sonrasında, Melodi adlı küçük kızın velayetinin anneden alınması için Bakanlık devreye girdi. Ancak, Melodi'nin babasına verilip verilmeyeceği henüz netlik kazanmış değil.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.