TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Mayıs için beklenen açıklama geldi! 1 Mayıs'ta otobüs, metrobüs, tramvay, metro, Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz mi olacak?

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'na yönelik bekleyiş başladı. Resmi tatillerde ve bayramlarda genellikle belediyeler ve hükümet tarafından yapılan açıklamalarla marmaray, metrobüs, tramvay, vapur, otobüs, metro ve diğer toplu taşıma araçları ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Bu kapsamda, resmi tatil statüsünde yer alan 1 Mayıs'ta toplu taşıma araçlarının bedava kullanılıp kullanılmayacağına ilişkin vatandaşların gözleri, belediyelerden gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü için metro, metrobüs, otobüslerin ücretsiz olup olmayacağı sorusu, merak edilen konular arasında yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 11:41
Kaynak: HABER MERKEZİ
1 Mayıs için beklenen açıklama geldi! 1 Mayıs'ta otobüs, metrobüs, tramvay, metro, Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz mi olacak?

İşçi Bayramı için geri sayım sürerken, 1 Mayıs'ta toplu taşıma ulaşımının ücretsiz olup olmayacağı sorusu gündemde yer almaya başladı. 1 Mayıs, ülkemizde resmi tatil olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, vatandaşlar 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü için metro, metrobüs, otobüslerin bedava olup olmayacağını merak ediyorlar. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar özellikle bu konuda bilgi almak istiyorlar. 1 Mayıs’ ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta otobüs, metrobüs, tramvay, metro, Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz mi olacak?

ulaşım

1 MAYIS’ TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Ankara, İzmir ve İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü raylı sistemler için alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, 1 Mayıs’ta Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattı seferleri ücretsiz olacak.

toplu taşıma

İZMİR’DE 1 MAYIS'TA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin duyurusuna göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde toplu ulaşım hizmetleri yüzde 50 indirimli olacak. İzmir'de, ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı gibi toplu taşıma araçlarında 1 Mayıs Çarşamba günü seferler yarı fiyatına gerçekleştirilecek

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.