TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç vekil aday adayından kadın başkanlara ziyaret

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan Fulya Alçay, kadınların görev yaptığı ilçelerde belediye ve ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek destek istedi

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 09:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Genç vekil aday adayından kadın başkanlara ziyaret

AYLİN TOPALOĞLU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliğinden 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilişinin yıldönümünde istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan Fulya Alçay, kadınların görev yaptığı ilçelerde belediye ve ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Alçay, kadın ilçe başkanlarından; Özlem Şan Oğuzhan, Didem Gültekin, Hacer Taş Gültepe, Ayla Yılmaz, Sezen Şen, Senem Gürer Solak ve kadın belediye başkanları Filiz Ceritoğlu Sengel, Fatma Çalkaya ve İlkay Girgin Erdoğan’ı ziyaret ederek destek istedi. Alçay,  aynı ilçedeki erkek belediye başkanlarını ve erkek ilçe başkanlarını da ziyaret etmeyi unutmadı.

KADINLAR HER YERDE OLACAK

Ziyaret ettiği ilçe ve belediye başkanlarından destek isteyen Fulya Alçay, “Kadınlarla el ele vereceğim. Başta siyasette olmak üzere toplumun her alanında kadınların daha aktif yer alması ve sayılarının artması için çalışacağım. Çünkü ülkemizin bu karanlık dehlizden çıkmasında itici güç, kadınlar ve gençler olacaktır. Bu nedenle ben de gençliğime ve enerjime güveniyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.