TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazetecilerle ortak çalışma grubu kurabiliriz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürü Cengiz Kutlu Yüksel, İzmir’de gazetecilerle güzel bir sinerji oluşturmaya başladıklarını belirterek ortak çalışma grubu kurulması yönünde öneride bulundu

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 10:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gazetecilerle ortak  çalışma grubu kurabiliriz

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

İLKSES Gazetesi ailesi olarak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Kutlu Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Arslan Güneydoğu Gazetecilik Matbaacılık ve Kağıtçılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı, İLKHABER, Güney Hakimiyet ve İLKSES Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan’ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle yer alamadığı ziyarette gazetemizi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erdal Erek ve Haber Müdürü Esin Gençel Özipekçi temsil etti.

ÇALIŞMA GRUBU ÖNERİSİ

Kendisine yapılan ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu belirten İzmir Bölge Müdürü Cengiz Kutlu Yüksel, “Proje bazlı olarak çalışmaktan ve sizinle çalışmaktan da memnuniyet duyarım. İlk etapta varsa yazılı olarak talepleri alıp İletişim Başkanlığımıza iletebilirim. Diğer ziyarete gelen basın mensuplarına da dediğim gibi bana talepleri yazılı olarak gönderirseniz biz bunları İletişim Başkanlığımıza arz ederiz dedik. Güzel talepler gelmeye başladı ve ufak bir sinerji de yaratmaya çalışıyoruz. Ben bunu zaten kurmak zorundayım. Beraber çalışmaktan mutluluk duyarım. Çalışma grubu oluşturabiliriz. Sadece basın kartı ya da yönetmelik özelinde değil burada üstümüze düşen her şeyi yapmaya hazırız. Hemen ortak çalışma grubu kurulabilir ve hızlı aksiyonlar da alabiliriz. Dolayısıyla yönlendirmelerinize, her türlü istek ve taleplerinize hem başkanlığa iletilmek üzere hem de aksiyon almak üzere açığım” diye konuştu.

İLKSES Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Erdal Erek’te bütün kurumlarla iletişim halinde olduklarını ifade ederek, “Bizimle iletişim halinde olmanız çok kıymetli. Bir önceki müdürümüz Mehmet Akseki Bey’le da aramız iyiydi. Sizinle de sağlıklı bir iletişim kurabiliriz. Sıcak yaklaşımınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz. Ortak çalışma grubu kurma önerinizi dikkate alacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.