TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuarizmir’de Raif Türk’ün adı yaşayacak

Geçtiğimiz Ekim ayında yaşamını yitiren Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Onursal Başkanı, iş insanı Raif Türk’ün adı, fuarizmir’de yer alan meydana verildi

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 10:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fuarizmir’de Raif Türk’ün adı yaşayacak

Türk doğal taş sektöründe yaptığı işlerle büyük izler bırakan ve Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na önemli katkıları olan geçtiğimiz Ekim ayında yaşamını yitiren Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği (TÜMMER) Onursal Başkanı, iş insanı Raif Türk’ün adı, fuarizmir’de yer alan meydana verildi.
Meydana Raif Türk’ün isminin verilmesi nedeniyle düzenlenen törene, Türk’ün ailesi, sektör temsilcileri ve İZFAŞ yöneticileri katıldı. Törende konuşan Raif Türk’ün eşi Yıldız Türk, “Eşim; adıyla, yaptıklarıyla ve insani yönüyle bize şerefli bir miras bıraktı. Gösterilen vefa örneği için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı’ya, TÜMMER’e ve sektör temsilcilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

"GURUR VESİLESİ"
Kardeşi Refik Türk, “Raif Türk’ün taşa vurduğu bir çekiç sesinin bugün burada, bu meydanda anılması bizim için gurur vesilesidir. Bu vefa örneğini gösterenlere teşekkür ediyoruz” dedi. 
İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı, “Raif Türk, doğal taş sektöründe yaptığı işlerle büyük bir iz bırakmış, Marble İzmir Fuarımıza önemli katkıları olan bir isimdi. Bu meydanın açılışıyla birlikte, sektöre olan katkıları hepimiz tarafından hatırlanacak ve Raif Türk'ün adı burada sonsuza kadar yaşayacak” diye konuştu.

"HER GEZDİĞİ YERİ AYDINLATTI"
TÜMMER Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Şimşek de “Raif ağabey, her gezdiği yeri hep aydınlattı. Yaptıkları anlatmakla bitmiyor. Hem madende hem mermerde hem de makine kısmında çok destekleri oldu. Adının bu meydanda yaşatılması nedeniyle Sayın Tunç Soyer’e, Canan Karaosmanoğlu Alıcı’ya, TÜMMER yönetim kurulu üyelerine ve değerli başkanlara çok teşekkür ediyorum. Yolunda yürümeye devam edeceğiz” diyerek duygularını dile getirdi. 
Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan, Türkiye Madenciler Derneği Başkanı Ali Emiroğlu, Maden Sanayii İşverenleri Sendikası Başkanı Naci İlci, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Geçmiş Dönem Başkanı Aydın Dinçer, Ege Maden İhracatçıları Birliği Geçmiş Dönem Başkanı Mevlüt Kaya da yaptıkları konuşmalarda Raif Türk’ün sektöre olan katkılarını ve yardımsever kişiliğini vurguladı. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.