TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filenin Sultanları'nın rakipleri belli oldu

Dünyanın 1 numarası olan Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarına katılma başarısını gösterdi. Kadın Voleybol Milli Takımı'nın Olimpiyat Oyunları'nda yeni rakipleri belli oldu. Filenin Sultanları'nın rakipleri kimler? Hangi takımlarla mücadele edecek? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 08:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Filenin Sultanları'nın rakipleri belli oldu

Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri’nde B Grubunu 7’de 7 yaparak namağlup lider oldu. Paris Olimpiyatları’na katılma biletini alan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2024’teki rakipleri belli oldu. Japonya’da başkenti Tokyo’da düzenlenen elemelerde oynadığı yedi müsabaka da galibiyetle ayrılan Filenin Sultanları turnuvayı 21 puanla namağlup zirvede bitirdi.

Üst üste 22. galibiyetine imza atan ay yıldızlılar aynı zamanda Dünya Kupası adıyla oynanan olimpiyat elemelerini kupayla sonlandırdı. Milli Takım kupasını, takım kaptanı Eda Erdem ve başantrenör Daniele Santarelli birlikte aldı. Turnuvaya Ebrar, Vargas ve kaptan Eda performansıyla damga vurdu.

22 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ

Dünyanın 1 numarası olan Filenin Sultanları, üst üste elde ettiği 22 maçlık galibiyet serisiyle namağlup ilermeye devam ediyor. Voleybol A Milli Kadın Takımı, 2024 Paris Olimpiyat  Elemeleri'nde tek tek rakiplerini mağlup ederek olimpiyat yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tokyo'da düzenlenen olimpiyat elemelerinde Sultanlar, Porto Riko-Bulgaristan-Peru- Arjantin ve Brezilya'yı  ve Japonya'yı üstün oyunuyla yendi. Sultanlara rakip dayanmıyor! Filenin Sultanları ile artık hiç bir takım eşleşmek istemiyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında ilk önce Milletler Ligi'nde daha sonra Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Filenin Sultanları, Türkiye'nin gururu oldu. 2 kupa tek şampiyon Filenin Sultanları'nın sıradaki hedefi, olimpiyatlarda madalya kazanmak... Büyük başarılara imza atan Kadın Voleybol Milli Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Ay yıldızlılar üst üste kazandığı kupalarla göğsümüzü kabartıyor. Olimpiyat Elemeleri gruplarında ilk iki sırada yer alan ülkeler Paris biletini kaptı. Türkiye ile aynı grupta yer alan Brezilya ise gruptaki ikinci ve son Paris vizesini alan ekip oldu.

RAKİPLER BELLİ OLDU

Filenin Sultanları'nın 2024 Paris Olimpiyatları’ndaki rakipleri:

Fransa (Ev sahibi ekip)

Sırbistan (A Grubu)

Dominik Cumhuriyeti (A Grubu)

Brezilya (B Grubu)

ABD (C Grubu)

Polonya (C Grubu)

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇDEKEBİLİR: Filenin Sultanları, 2023 Dünya Kupası'nı da kazandı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.