TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filenin Sultanları, kadınlara örnek oldu

Genç voleybolcu Simay Cinbaz, “Filenin Sultanları, kadınlara büyük örnek oldu. Türk kadınını büyük gurur ve özveriyle çok güzel bir şekilde temsil ediyorlar” dedi

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2023 10:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Filenin Sultanları, kadınlara örnek oldu

GURBET YAVUKLU  

Hüseyin Demir ile İLKSES TV ekranlarında yayınlanan Fair Play programının konuğu, Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün sporcusu Simay Cinbaz oldu. Cinbaz, ilk kez forma giyeceği Sultanlar Ligi’ndeki hedeflerini, eğitim ve spor kariyerini Fair Play programında anlattı. Filenin Sultanları'yla gurur duyduğunu, sultanların haksız eleştirilerin odağında olduğunu belirten Cinbaz,” Sultanlar, negatif düşüncelerden ziyade olumlu düşünceleri, olumlu yorumları hak ettiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

SİMAY CİNBAZ-GELİŞİM KOLEJİ-ilkses

GURURLUYUM 

Voleybol kariyerinde ilk kez Sultanlar Ligi’nde forma giymenin mutluluğunu yaşayacak olan Simay Cinbaz, “Sultanlar Ligi’nde mücadele edeceğim için kendimi çok mutlu ve gururlu hissediyorum. İlk kez böyle bir deneyim yaşayacağım ve çok heyecanlıyım, her sporcunun kendi branşında en üst seviyelerde oynaması en büyük hayalidir. Ben hayallerimi ve hedeflerimi Aydın Büyükşehir Belediyespor ile yaşayacağım için kendimi şanslı görüyorum. Sabırsızlıkla sezonun açılmasını bekliyorum. 7 Ağustos’ta ligimiz başlıyor, hazırlık sürecimiz devam ediyor” diye belirtti. 

Simay voleybol

FORMDA OLMAK İSTİYORUM 

Gelişim Koleji ile 2.Lig’de başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını gelecek sezon Sultanlar Ligi’ne çok iyi hazırlandığına vurgu yapan Cinbaz, “Gelişim Koleji ile 2.Lig'de genç bir takımımız vardı, takımın uyumu ve kimyası çok tuttu. Gelen başarıların perde arkasında takımın uyumu ve arkadaşlıklar iyi olduğu için üst üste önemli galibiyetler elde ettik. Pasör pozisyonunda iki sezon boyuncu takıma kaptanlık yaptım ve bireysel performansımla hedefime ulaştım. 2023 sezonu mart ayı gibi sona erdi, sezon bittikten sonra Üniversiteler Ligi başladı. Üniversiteler Ligi’nde başarılı bir turnuvayı geride bıraktıktan sonra fiziksel olarak kuvvet-kondisyon antrenmanlarıma başladım. Yeni sezona daha başarılı ve daha formda girmek istiyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Spor, Sultanlar Ligi’nde diğer takımlara göre oyuncularının her zaman yanında duran, takım ruhuyla daha aile ortamına sahip ve motivasyonunu sağlayan bir takım olduğunu söyleyebilirim. Kendime örnek olarak benimsediğim oyuncularla aynı takımda forma giymek beni mutlu ediyor. Hocamız Alper Hamurcu ve ekibiyle çalışmak için sabırsızlanıyorum” dedi. 

VOLEYBOL ÜLKESİYİZ-İLKSES

SPOR VE EĞİTİM BİRLİKTE 

Ülkemizde spor ve eğitim hayatını devam ettirmenin zor ama imkânsız olmadığını ifade eden genç voleybolcu, “Spor ve eğitimi bir arada götürebilmek ülkemizde zor ama imkânsız değil! Yaşar Üniversitesi’nde kendimi şanslı hissediyorum, burada spor ve eğitimin birlikte olabileceğini öğrendim. Bunun şansıyla antrenmanlarımın ve maçlarımın dışında hocalarımla iletişime geçerek derslerimi yakında takip ediyorum. Özveriyle, büyük emek ve gayretle hem eğitimime hem de spor hayatıma devam ediyorum” şeklinde konuştu.

VOLEYBOL ÜLKESİYİZ 

Filenin Sultanları'nın Türk toplumunda kadın hareketinin öncüsü olduğunu, elde edilen başarıların büyük özveriyle geldiğini ve Türkiye’nin voleybol ülkesi olduğunu belirten Cinbaz,” Biz kesinlikle voleybol ülkesiyiz! Son zamanlarda gelen bu başarılar voleybol ülkesi olmamızda önemli kademeler atlatıyor. Ülkemizin tüm insanlarının maç günlerinde milli takımımızı takip ederek desteklemesi, sahillere kurulan dev ekranlar, sokaklarda ve okullarda çocukların sürekli voleybol oynaması bizim voleybol ülkesi olduğumuzun kanıtıdır. Her geçen sene daha çok gelişerek daha çok spor kültürüne sahip olarak daha iyi yerlere geleceğimizi söyleyebilirim. Filenin Sultanları kadınlara büyük örnek oldu.Türk kadınını büyük gurur ve özveriyle çok güzel bir şekilde temsil ediyorlar. Negatif düşüncelerden ziyade bu olumlu düşünceleri, olumlu yorumları hak ettiğini düşünüyorum. Filenin Sultanları bizlere bu gururu yaşattığı için çok mutluyum. Bunun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum, önümüzde olimpiyatlar var burada başarılı olacaktır” diye ifade etti. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.