TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Beko-Olympiacos maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-2023 sezonu play-off turu ilk maçında Olympiacos’a konuk oluyor. Peki Fenerbahçe-Olympiacos maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fenerbahçe Beko-Olympiacos maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta?

HÜSEYİN DEMİR

Çarşamba günü 21.45’te Barış ve Dostluk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi, Miguel Angel Pere, Mehdi Difallah, Tomislav Hordov hakem üçlüsü yönetecek.

Serinin üçüncü maçı İstanbul'da

Üç maç kazanan takımın 19-21 Mayıs tarihlerinde Final Four’a yükseleceği seride ikinci maç, 28 Nisan Cuma günü 21.30’da yine Olympiacos’un ev sahipliğinde oynanacak. Play-off serisi, 3 Mayıs Salı günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na taşınacak. Sarı-lacivertliler, Turkish Airlines EuroLeague’de normal sezonu 19 galibiyet, 15 yenilgiyle sekizinci sırada tamamladı.

Nemanja Bjelica, Devin Booker kadroda yok

Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları devam eden Nemanja Bjelica, Devin Booker ve Samet Geyik Yunanistan’a gitmedi. Sakatlıkları bulunan diğer oyuncular, Scottie Wilbekin, Metecan Birsen ve Marko Guduric'in ise sahaya çıkıp çıkmayacağı maç gününde karar verilecek.

Olympiacos lider

Olympiacos, Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezon oynadığı 34 maçta 24 galibiyet alarak lider tamamladı. Pire temsilcisi, bu sezon Yunanistan Ligi’nde oynadığı 22 maçta 22 galibiyet aldı ve lider durumda bulunuyor. Fenerbahçe Beko, rakibiyle EuroLeague’de oynadığı 24 maçta 12 galibiyet elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.