TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i farklı geçti

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final ilk maçında Anadolu Efes’i 108-66'ık skorla yendi

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i farklı geçti

HÜSEYİN DEMİR

Maçın başından sonuna kadar oyunun üstünlüğünü elinde tutan Fenerbahçe Beko yarı final serisinin ilk maçında ezeli rakibi Anadolu Efes'i 108-66'lık skorla yenerek avantaj elde etti. Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'ya karşı 108-66 ile kulüp tarihinin Türkiye Ligi'ndeki en farklı yenilgisini aldı.

GERGİN ANLAR

Maçının bitimine 7 dakika 22 saniye kala, takımı 31 sayı farkla geride olan Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçeli bir taraftarla tartışma yaşadı. Üç galibiyet alan takımın finale çıkacağı seride ikinci maç 5 Haziran Pazartesi günü 20.00’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak. Üçüncü mücadeleye ise 7 Haziran Çarşamba günü 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

MOTLET 18 SAYI

Fenerbahçe Beko’da Johnathan Motley 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile maça damga vurdu. Nigel Hayes-Davis 15 sayı, 4 ribaund, 5 asistlik performansıyla takımına katkı verdi. Scottie Wilbekin 11 sayı, 4 asist, 2 top çalma; Dyshawn Pierre 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist; İsmet Akpınar 11 sayı, 2 asist ile mücadele etti.Anadolu Efes‘te ise Elijah Bryant 13 sayı, 10 ribaund, 2 asist; Ante Zizic 10 sayı, 2 ribaund; Vasilije Micic 10 sayı, 1 ribaund; Shane Larkin 9 sayı, 4 asistle oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.