TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EYT ne zaman çıkacak?

EYT son dakika haberleri... Meclis'te kısa bir aradan sonra görüşmeler başladı. Meclis'in ilk gündem maddesi EYT düzenlemesi oldu. EYT yasası öncesinde grup önerileri verilecek. Peki EYT ne zaman çıkacak, Resmi Gazete'de yayımlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2023 13:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
EYT ne zaman çıkacak?

Meclis Genel Kurulu görüşmeleri saat 15:00'da başladı. Meclis'te ilk gündem maddesi EYT oldu. EYT yasa tasarısı öncesinde grup önerileri verilecek. EYT'nin yanında deprem gündemi Meclis'in ana başlıkları arasında yer alıyor.

EYT NE ZAMAN YASALAŞACAK?
Türkiye Büyük Millet Meclisi deprem sebebiyle 3 hafta ara verdiği çalışmalarına bugünden itibaren devam ediyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Meclis Genel Kurulu'nda öncelikli gündem olarak emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili teklif ele alınacak.
EYT'de görüşmelerin sabaha kadar sürebileceği ifade edilirken düzenlemenin en geç yarın yasalaşması ve Başkan Erdoğan'ın onayına sunulması bekleniyor.

EYT NE ZAMAN RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANACAK?
EYT yasasının Meclis Genel Kurulu'nda oylanıp 1 Mart tarihinde yasalaştıktan sonra Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla hafta içinde yürürlüğe girmesi bekleniyor. HABER MERKEZİ
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.