TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler Haftası’nda anlamlı etkinlikler

Gaziemir Şehit Polis Murat Koç Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda Engelliler Haftası nedeniyle etkinlikler düzenledi. Öğrencilerin performansları büyük beğeni topladı

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2022 11:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Engelliler Haftası’nda anlamlı etkinlikler

ASİYE ARSLAN

10-16 Mayıs Engelliler Haftası, Gaziemir Şehit Polis Murat Koç Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda düzenlenen programla kutlandı. Program, Gaziemir Kaymakamı Sayın Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Hava Teknik Okullar Komutanı Sayın Hv. Plt. Tuğg. Kadircan Kottaş, Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ogün Derse, İlçe Daire ve Kurum Müdürleri, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama programı, Şehit Polis Murat Koç Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Sayın Mehmet Oduncu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ardından Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün düzenlediği Engelliler Haftası nedeniyle Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Şehit Polis Murat Koç Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin Potpuri Halk Oyunları gösterisi büyük bir coşkuyla izlendi. Ardından sırasıyla Halk Eğitimi Merkezi’nin Farkındalık Skeci, Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Ortaokulu’nun Halk Oyunları gösterisi, Halk Eğitimi Merkezi’nin Modern Dans Gösterisi, Şehit Polis Murat Koç Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Halk Eğitim Merkezi Öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği Solo Performans Gösterisi büyük bir ilgiyle izlendi. Öğrencilerin özenle hazırladıkları gösteriler, büyük bir ilgiyle izlendi. Coşkuyla kutlanan program beğeni topladı. Program; sergi alanının gezilmesi, kokteyl ve öğrenciler için eğlenceli faaliyetler ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ogün Derse, “Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR

Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Ortaokulu özel eğitim öğrencileri halk oyunları öğretmeni Çiler Kayaoğlu’nun önderliğinde harika bir gösteri sundu ve büyük alkış aldı. Gaziemir İlce Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Ortaokulu özel eğitim öğretmenleri Şeküre Kuduğ ve Cengiz Kılınç’a ayrıca teşekkürlerini sundu. 23 yaş üstü Özel Eğitim El Sanatları Kursu öğrencilerinin el emeği göz nuru el işlerinin de sergilendiği sergide Ayşen Yaşar, Sezen Gözde Demirci, Emine Oduncu, Merve Şehit ve engelli yetişkin kursiyerlerin yaptığı el işleri büyük beğeni aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.