TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları’nın hayatı ve eğitimi. Şahin Şerifoğulları aday mı? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 16:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları kimdir?

Günümüzde Elazığ Belediye Başkanı olarak görev yapmakta olan Şahin Şerifoğulları kimdir? 2024 yılının 31 Mart gününde yapılması planlanan Türkiye yerel seçimlerinin yaklaşması ile yerel bölgelerde adaylıklar da açıklanmaya başladı. Yeni dönemde hangi şehri hangi partinin adayının kazanacağı vatandaşlar arasında merak konusu oldu. Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları aday mı sorusu da gündeme geldi. Şahin Şerifoğulları hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Şahin Şerifoğulları kimdir?

1980 yılında Elazığ’da dünyaya gelen Şahin Şerifoğulları, yüksek lisans hariç tüm eğitim hayatını Elazığ’da tamamladı. Lise eğitimini Elazığ İmam Hatip Lisesi’nde geçirdikten sonra, üniversite eğitimine başladı. Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun olan Şahin Şerifoğulları, daha sonra yüksek lisans eğitimi almak için Kazakistan’ın Türkistan isimli şehrinde bulunan Ahmet Yesevi Üniversitesi’nde Yerel Yönetimler Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Eğitim hayatının bitmesi ile iş hayatına atılan Şahin Şerifoğulları BOTAŞ (Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi) Genel Müdürlüğü’nde 3 sene boyunca uzman olarak görev yaptı. Şahin Şerifoğulları; akaryakıt istasyonları, inşaat ve güneş enerjisi sektörü alanlarında çalışmalar yürüten aile şirketinde yönetici olarak görev yaptı. 2010 ve 2018 yılları arasında Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı yapan Şahin Şerifoğulları; Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul Üyeliği ve Tügva Elazığ İstişare Kurulu Üyeliği de yaparak pek çok alana katkı sağladı.

Şahin Şerifoğulları nereli?

Şahin Şerifoğulları Elazığlı bir siyasetçidir.

Elazığ Belediye Başkanı kimdir 2023?

31 Mart 2019 tarihine Türkiye’de yapılan seçimlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları oldu. Şahin Şerifoğulları günümüzde de bu görevini sürdürüyor.

Elazığ Belediye Başkanı hangi partiden?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) bünyesinde çalışmalarını yürütüyor.

AK Parti Elazığ belediye başkan adayı kim oldu?

31 Mart 2024 tarihinde yapılan olan Türkiye yerel seçimlerinde Şahin Şerifoğulları, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Elazığ Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.