TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vakıfbank arsa fiyatına ev satıyor!

Vakıfbank, ev sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank Gayrimenkul isimli bir platformu kullanıma açtı. Vakıfbank Gayrimenkul, bir arsa fiyatına ev sattığı görülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 16:59
Kaynak: HABER MERKEZİ
Vakıfbank arsa fiyatına ev satıyor!

Vakıfbank Gayrimenkul, Vakıfbank bünyesinde kurulan bir platformdur. Vakıfbank Gayrimenkul, haciz işlemi başlatılan taşınmazları uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Bu uygulaması sayesinde uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenlere de bir müjde vermiş oluyor. Vakıfbank Gayrimenkul hem uygun hem konforlu hem de modern evleri satışa çıkarıyor. Vakıfbank bankası tarafından gerçekleştirilen işlemlerde evlerin oldukça uyguna satıldığı da görülüyor. Evler neredeyse bir arsa fiyatına satılıyor. Vatandaşların merak ettiği sorulardan birisi ise şu: Bu evler hangi il ya da illerde satışa çıkıyor?

Merak edilen diğer sorular ise şu şekilde: Evlerin ücretleri ne kadar? Evlerin hangi özellikleri bulunuyor? Gibi sorular da sıklıkla soruluyor.

Vakıfbank Gayrimenkul arsa

Bu evler hangi il ya da illerde satışa çıkıyor?

Vakıfbank, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Yaptığı bu girişle birlikte Vakıfbank Gayrimenkul şirketi de kuruldu. Vakıfbank’ın yapmış olduğu bu proje İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir gibi büyük şehirlerde şu an satışa sunuluyor. Vakıfbank'ın kurmuş olduğu Vakıfbank Gayrimenkul uygun fiyatla ev sahibi olmak isteyen kişilere bir imkan tanıyor. Ayrıca ödeme işlemleri de Vakıfbank alt yapısıyla yapıldığından dolayı hem satıcı hem de alıcılara bir güven oluşturuyor.

Vakıfbank Gayrimenkul arsa

Evlerin hangi özellikleri bulunuyor?

Vakıfbank'ın kurmuş olduğu Vakıfbank Gayrimenkul şirketi ev sahibi olmak isteyen kişilere uygun fiyatlı ev sahibi olma imkanı tanıyor. Haciz işlemi başlatılan gayrimenkulleri kendi bünyesine aldıktan sonra satış işlemi gerçekleştiriyor. İstanbul, İzmir ya da Eskişehir gibi büyük şehirlerde satışa başladı. Evlerin fiyatını görenler ise almak için sıraya girmiş durumda. Şu an Ankara’da satışta bulunan evin özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir: Ev, Ankara, Beypazarı ilçesinde bulunuyor. Evin bir diğer özelliği ise 2+1 daire özelliklerini bulundurmasıdır. Konut tipi, apartman dairesi olarak geçmektedir. 100 metrekareye sahip olan ev modern bir görünüm sağlıyor. Ev şu an 650 bin liraya satışa çıkarken 32.500 TL ise teminat bedeli isteniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.