TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sigara fiyatlarına yeni zam yolda: Tarih verildi…

Sigara fiyatlarına zam geleceği haberi gündemde yer alıyor ve tiryakiler tarafından araştırılıyor. Peki sigaraya zam mı gelecek? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 12:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sigara fiyatlarına yeni zam yolda: Tarih verildi…

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, tiryakilere kötü haber verdi. Sigara fiyatlarına büyük bir zam geleceği ve bu artışın tarihi belirlendi. Gelecek zam oranı ise oldukça yüksek olacak. Peki yeni zam ile sigara fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar…

Beklenen sigara zammı

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, tiryakilere kötü haber verdi ve yeni bir zammın geleceğini duyurdu. Sigara fiyatlarına en son Ocak ayında zam yapılmıştı. Ancak, sadece üç ay sonra yeni bir zamın geleceği haberini Aybaş, sosyal medyada yaptığı duyuruyla duyurdu. Aybaş, 1 Nisan'dan sonra yeni zamların uygulanacağını belirtti.

sigara

Özgür Aybaş, sigaraya zam yapılacağı yönünde bilgiler aldıklarını ve üretici firmaların ürünleri kısıtlamaya başladığını iddia etti. Ayrıca, Aybaş alkol fiyatlarına da yüzde 10 zam yapılacağını açıkladı.

Özgür Aybaş, yaptığı paylaşımda, "1-10 Nisan arası alkollü içkiler ve sigaraya zam yapılacağı konuşuluyor. Firmalar sigara satışında ürün kısıtlamasına başladılar. Sigara için dolaşan dedikodular 10 TL civarında bir zam olacağı yönünde. Zamların bayram sonrasına da ertelenebileceği öngörülüyor. Umarım zam geçişi yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.