TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O yatırım aracı altını ve doları salladı! İslam Memiş açıkladı!

Altın ve dolar son zamanlarda en çok konuşulan yatırım araçlarından biridir. Altın ve doların ani yükselişe geçmesiyle birlikte insanlar bu araçlara yatırım yapmaktadır. Finansal piyasa uzmanı olan İslam Memiş ise bu konuda en çok takip edilen uzmanlar arasına girmektedir.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 14:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
O yatırım aracı altını ve doları salladı! İslam Memiş açıkladı!

Son yıllarda yaşanan finansal durumlardan sonra altın ve dolar oldukça hızlı bir şekilde yükseliş göstermiştir. Bu yükselişin ardından vatandaşlar altına ya da dolara yönelmişlerdir. Bu durumdan dolayı da insanlar finansal alanda uzman olan kişileri izlemeye ve dinlemeye başlayarak altın ya da dolar yatırımına başlamıştır. Ancak İslam Memiş’in en son yaptığı açıklamaya göre bu yatırım aracı altın ve doları geçmiştir. Peki, altın ve doları sollayan yatırım aracı nedir? İslam Memiş hangi açıklamayı yaptı? Altın yatırımcıları için Fed faiz kararı nedir? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde..

islam memiş

Altın ve doları sollayan yatırım aracı nedir? İslam Memiş hangi açıklamayı yaptı?

Son yıllarda altına ya da dolara yatırım yapan kişi sayısı artmıştır. TL’nin hızlı bir şekilde değer kaybetmesinden dolayı insanlar parasının değer kaybetmemesini önlemek için altın ve dolara yatırım yapmaya başlamıştır. Ancak son zamanlarda başka bir yatırım aracı altın ve doları sollamıştır. Finansal piyasa uzmanı olan İslam Memiş ise bu konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama da gerçekleştirmiştir. yaptığı bu açıklamayla da yatırımcıları uyarmaktadır. İslam Memiş’in yaptığı açıklamaya göre; yakın zamanlarda yaşanan piyasa dalgalanmalarından dolayı dolar ve euroya yatırım yapan kişileri uyardı. Yakın zamanda da dolarda bir yükselme meydana gelebileceğini belirtti. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nın ise yüzde 2 olarak bir değer kazandığını belirtti. Ayrıca euro’nun giderek Türk lirası karşısında da değer kaybettiğini açıkladı. Şimdilik sadece tahminde bulunan İslam Memiş, büyümenin gelecek günlerde gerçekleşeceğini de tahmin ediyor. 

dolar

Altın yatırımcıları için Fed faiz kararı nedir?

Finansal piyasa uzmanı olan İslam Memiş, yatırım araçları için birkaç açıklamada bulundu. Bu yaptığı açıklamalar dışında Fed faiz kararı hakkında da konuştu. Fed faiz kararı sonrası ons altın üzerinde baskının devam edeceğini söyledi. Bu karar sonrasında gram altının 2040 TL’den 2070 TL’ye kadar yükselebileceğini iletti.

İlgili İçerikler

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.