TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O bankada hesabı olan 1500 TL’yi kapar! 2 dakikalık işlemle tüm müşterilere ödenecek

Bu yıl bankaların kampanya yılı olduk desek abartmayız. Yeni bir kampanya haberi de O Bankadan geldi. İşte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 13:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
O bankada hesabı olan 1500 TL’yi kapar! 2 dakikalık işlemle tüm müşterilere ödenecek

Bankalar müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye hız kesmeden devam ediyor. İşte O Bankadan ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek bir haber geldi. Detaylar haberimizde…

BANKADAN 1500 TL MÜJDELENDİ: KARTLARA 1500 TL HEDİYE EDİLECEK!

Banka, müşterilerine 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu. Kuveyt Türk Bankası kampanyaya ilişkin açıklama yaptı. Pek çok alanda fırsat sunan banka, bedeli 1500 TL’ye varan hediyeler verecek. Kampanyaya katılım koşulları açıklandı.

Kuveyt Türk Bankası müşterisi olacakları sevindirecek kampanya başlatıldı. Mobil müşteriler, özel kart harcamaları, ödeme talimatları ve davet kodu kampanyalarıyla toplam 1.500 TL kazanma fırsatı yakalıyor.

1500 TL HEDİYEDE NELER OLACAK?

Nakit Kart ile 200 TL ve üzeri ilk alışverişinizde 200 TL para iadesi alabilirsiniz.

Davet kodunu kullanarak mobilden Kuveyt Türk’e üye olabilir ve 200 TL iade alabilirsiniz. Ayrıca davet kodunuzu sevdiklerinizle paylaşarak Kuveyt Türk Mobil müşterimiz olan 3 sevdiklerinize 600 TL olmak üzere toplam 800 TL kazanabilirsiniz.

1 Ocak 2024’ten sonra Kuveyt Türk Mobil müşterimiz olanlara, 19 Mart’tan sonra kesecekleri ilk fatura için 50 TL, ikinci fatura için 100 TL, üçüncü fatura için 150 TL olmak üzere toplam 300 TL hediye verilecek. Mobil müşterimiz olup Sağlam Kart satın alan müşterilerimize, kredi kartıyla yaptıkları 200 TL ve üzeri ilk harcamalarında hediye olarak 200 TL Altın Puan verilecektir.

Kampanyalarımızdan eş zamanlı yararlanarak toplam 1500 TL kazanmak, Kuveyt Türk Mobil müşterisi olmak ve özel avantajlardan yararlanmak için Sağlam Nakit Kart ile 200 TL harcamanıza 200 TL nakit iade hediye!

KAMPANYA HAKKINDA DETAYLAR;

Kampanyadan kazanılan hediyeler kullandığınız nakit veya kredi kartına yüklenecektir.

 Kuveyt Türk kullanan bireysel müşteriler mobil kampanyalardan faydalanabilmektedir.

Kampanyaya katılımcı sayısı 30.000 kişi ile sınırlıdır. Kuveyt Türk, kampanya koşullarını değiştirebilir veya kampanyayı önceden haber vermeksizin sonlandırabilir.

Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.