TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O banka hesaplara geri ödemesiz 3 Bin TL yatıracak! Başvurmanıza gerek bile yok

Garanti BBVA tarafından yapılan bir kampanya duyurusunda 3.000 TL verileceği söylendi. Garanti BBVA, yapılan harcamalar için toplam 3.000 TL verileceğini bildirirken kampanyanın detayları araştırılmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 21:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
O banka hesaplara geri ödemesiz 3 Bin TL yatıracak! Başvurmanıza gerek bile yok

Garanti Bankası’ndan 3.000 TL’lik müjde geldi. Banka yapılan harcamalara karşılık toplam 3 bin TL’yi hediye etmeyi garanti ediyor. Bankadan alınan bilgiye göre, Garanti BBVA’nın şubesine gitmeden banka müşterisi olup kredi kartı kaydı yaptırırsanız ilk 1000 TL’ye 1000 TL, sonraki 1000 TL’nin her birine 500 TL bonus verilecek. TL, toplam 3000 TL tutarında bir ödül kazanmış olacaksınız.

GARANTİ BBVA 3 BİN TL KAMPANYASI
garanti bankası kampanya

1-30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında, Garanti BBVA dijital kanalları üzerinden temassız müşteri teknolojisi ile Garanti BBVA* üyesi olan ve Bonus ve Money Bonus kredi kartlarına başvurusu onaylanan bireyler, ilk 1.000 TL için 1.000 TL ödeme alacaklar. 31 Mayıs’a kadar yapılacak olan her 1000 TL alışverişe 500 TL, toplamda ise 3.000 TL bonus alacaklar.

Kampanyadan faydalanmak için Bonus Kredi Kartı ve Money Bonus Kredi Kartı başvurusunu Garanti BBVA’nın mobil uygulamasından, bonus.com.tr’den ya da moneybonus.com.tr’den yapılması gerekiyor.

Bu kampanyaya BBVA Bonus ile Money Bonus başvurusu dahil edilmiştir. Flexi Bonus, Flexi, Ticari Kart, Genç Bonus ve Paracard Bonus dahil edilmemiştir.

Kampanyaya personel kartları dahil değildir.

Kazandığınız bonusu 4 Haziran – 4 Temmuz 2024 tarihlerinin arasında kullanabilirsiniz. Kazanılan bonuslar en çok para kazandığınız karta yüklenecektir.

Kullanılmadığı anlaşılan bonuslar 5 Temmuz 2024 günü geri çekilecektir.

Kampanyalar müşteri bazlı olup, müşteriler kampanya bazında maksimum 3.000 TL bonus kazanabilmektedir.

Düzenli ödeme talimatları, otomatik ödeme, fatura ödemesi, vergi ödemesi, nakit avans işlemleri ve ödül kullanımları programa dahil değildir.

Bu kampanyaya online harcamalar da dahildir. Emeklilik promosyon kampanyasından faydalanan müşteriler kampanyaya dahil edilmemiştir.

Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk defa Garanti BBVA üyesi olan müşterilere yönelik kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanya kapsamında web sitesi cüzdanlarından yapılan harcamalar eklenmemiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.