TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O 10 bankada fırtınalar kopuyor! 2024 Nisan’a özel bomba kampanyalar

TCMB tarafından politika faizinin artırılmasının ardından kredi faizleri de uçtu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
O 10 bankada fırtınalar kopuyor! 2024 Nisan’a özel bomba kampanyalar

TCMB tarafından yapılan açıklamada politika faizi yüzde 50 oranda artış gösterdi. Yapılan artışla beraber kredi faizleri de arttı. Kredi faiz oranlarının artış göstermesiyle acil nakit sıkıntısı olan kişiler tarafından kredi faizleri araştırılmaktadır. Peki, hangi banka ne kadar faiz uygulamaktadır. 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından politika faizinde artış yapıldı. Mart ayı politika faizi yüzde 50 oranda açıklanmasının ardından kredi faizleri de arttı. Örneğin 50 bin TL’yi 24 ay vade ile aldığınız zaman aylık ödeyeceğiniz taksit miktarı ve faiz oranı açıklandı. Farklı bankalar tarafından verilen kredilerin faizleri de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda;

banka

Yapı kredi bankasının faiz oranı %5,49 olurken, TEB Bankası faiz oranı %4,14 olmaktadır. Garanti Bankası faiz oranı da %4,14 olurken, ING bank faiz oranı %4,09 olmaktadır. QNB Finansbank tarafından verilen kredinin faiz oranı %4,64 olurken, İş bankası faiz oranı %4,80, Akbank faiz oranı %5,90, Ziraat Bankası faiz oranı %5,34 olarak açıklanmıştır. 

Gördüğünüz gibi faiz oranları %4 ile %6 arasında değişik göstermektedir. Acil nakit sıkıntısı olan kişiler de kredi alacağı zaman faiz oranlarını araştırmaktadır. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.