TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nisan ayına özel göbek attıracak destek ödemesi! E- Devlet’ten başvuran almaya başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal üretimi artırmak, kırsal kalkınmayı destelemek ve çiftçilerin maddi yükü hafifletmek için destekler sağlamaya devam ediyor. İşte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 15:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Nisan ayına özel göbek attıracak destek ödemesi! E- Devlet’ten başvuran almaya başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklaması ile milyonlarca çiftçinin yüzü güldü. Gelen son dakika bilgisine göre, nisan ayı boyunca Tarım ve Orman Bakanlığınca çiftçilere birçok alanda destek sağlanacak. Detaylar haberimizde…

TARIM BAKANLIĞI’NDAN NİSAN AYI DESTEKLERİ! BU TARİHLERE DİKKAT

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Ramazan Bayramı öncesinde toplumun çeşitli kesimlerine sosyal destek sağlamasının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı’nın üreticilere vereceği tarımsal destekler de merak konusu oldu. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı’nın tarımsal destekleme ödemelerini aylar öncesindeki ödeme tarihleri dikkate alınarak Nisan ayında ne zaman hesaplarına yatıracağı konusunda çeşitli tahminler yapılıyor.

tarım desteği

ÇİFTÇİLERE NİSAN 2024 TARIMSAL DESTEKLERİ

Nisan ayının ilk tarımsal destek ödemeleri geçtiğimiz cuma günü ülke genelindeki çiftçilerin hesaplarına yatırıldı. Nisan ayında üç farklı alt grubu kapsayan ilk tarımsal destekleme ödemelerinin ardından Ramazan Bayramı sonrasında yapılan ödemeler de merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal destek ödemelerini genellikle cuma günü ülke genelinde çiftçilerin hesaplarına yatırıyor. Bu kapsamda tarımsal destekleme ödemeleri Nisan ayında cuma günleri yapılabilecek. Önümüzdeki dönemde tarımsal destekleme ödemeleri cuma günü yapılacak olsa da, festivalle ilgili Bakanlığın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayımlanacak duyurularla kamuoyu bilgilendirilecek.

MAZOT VE GÜBRE DESTEĞİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çiftlik destek ödemelerini nisan ayında cuma günleri çiftçilerin hesaplarına yatırması beklenirken, bu tarımsal desteklerin gruplandırılmasında mazot ve gübre destekleri de yer alacak mı? Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal destekleme ödemelerini genellikle cuma günleri çiftçilerin hesaplarına yatırırken, mazot ve gübre destek ödemeleri de ödemelerin alt gruplarında yer alıyor. Nisan ayının ilk tarımsal destek paketi, geçtiğimiz cuma günü açıklandı ve üç farklı alt başlıktan oluşuyor. Yakın gelecekte verilecek tarımsal desteklerin alt grupları arasında mazot ve gübre desteğinin de yer alması durumunda Bakanlık, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından açıklama yapacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.